GRUJIĆ SE JAVIO ZBOG PRIČE O PRELASKU U ATLETIKO ZA 40 MILIONA: Pročitao sam vest i svi živi me pitaju!
Marko Grujić, Foto: Profimedia

On bi da ostane

GRUJIĆ SE JAVIO ZBOG PRIČE O PRELASKU U ATLETIKO ZA 40 MILIONA: Pročitao sam vest i svi živi me pitaju!

Navijači polako gube nadu da će Srbin i sledeće sezone biti u dresu njihovog voljenog kluba

Objavljeno:

Sezone se u svim ligama polako približavaju kraju pa su priče o prelaznom roku sve glasnije.

Tako je i u Bundesligi i klubu Herta u kojoj nastupa Marko Grujić. Vezni fudbaler je procvetao u berlinskom timu za koji nastupa na pozajmici iz Liverpula, a navijači polako gube nadu da će Srbin i sledeće sezone biti u dresu njihovog voljenog kluba.

Strah pristalica Herte još više je podgrejao ESPN koji je objavio vest da Grujića u letnjem prelaznom roku želi Atletiko Madrid kao i da je obeštećenje koje traži Liverpul iznosi 40.000.000 evra.

- Ništa nisam čuo o tome, niko mi nije nagovestio. Pročitao sam vest na internetu i bio sam jako iznenađen. Posle toga mnogo ljudi mi je slalo poruke, i pitalo me šta se dešava. Ali ne mogu da odgovorim, kada ništa ne znam. Rekao sam pre dva meseca, a sada mogu da ponovim. Voleo bih da odigram u Herti još godinu dana. Ali odluka je na ljudima iz Liverpula. Ne mogu ništa da obećam i uradim, nego da sačekam šta će reći na "Enfildu" - rekao je Marko Grujić za nemačke medije.

Srpski vezista ima ugovor sa Liverpulom do leta 2023. godine, ali je pitanje da li ga Jirgen Klop ima u planovim za narednu sezonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.