NESTAO NA PUTU OD ŠKOLE DO STANICE: Niko ne zna šta se desilo sa sinom bivšeg saigrača Džošue Parkera!
Gabrijel Zakuani je član Džilingema, Foto: EPA/SABRI ELMHEDWI

Dobre vesti su ipak stigle

NESTAO NA PUTU OD ŠKOLE DO STANICE: Niko ne zna šta se desilo sa sinom bivšeg saigrača Džošue Parkera!

Na svu sreću posle 24 časa od nestanka pronađen je

Objavljeno:

Sin fudbalera Džilingema, Gabijela Zakuanija, pronađen je živ i zdrav nakon što je nestao u sredu pod nerazjašnjenim okolnostima.

Panika je bila u britanskoj javnosti u prethodna 24 časa nakon što je pokrenuta potraga za 11-godišnjim Ajeom Blekvudom-Petrijem, pastorkom fudbalera engleskog niželigaša.

Zakuani je putem društvenih mreža uputio molbu svojim pratiocima da ukoliko imaju nekih saznanja ili su videli njegovog maloletnog sina, koji je nestao na putu ka kući iz škole, da se hitno jave njemu ili obližnoj policiji.

- Moj 11-godišnji sin je nestao i nije viđen od juče kad je iz škole krenuo prema autobuskoj stanici. Svako ko ima neku informaciju neka kontaktira policiju u Suriju - napisao je Zakuani na društvenim mrežama.

Kako nije bilo nikakvih vesti bojazan da se nešto dogodilo dečaku je bivala sve veća, međutim, ubrzo su stigle dobre vesti.

Dečak je pronađen u naselju "Ostrvo pasa" u Londonu i da mu se ništa nije dogodilo i da je, na svu sreću, živ i zdrav. O tome gde je bio dečak prethodna 24 časa još javnost nije obaveštena.

Kako javljaju britanski mediji, Aje je Zakuanijev pastora, odnosno sin njegove partnerke, a fudbaler ima još dece - Trendi, Destini, Heven i Kru-Aleksis, koja je dobila ime po fudbalskom klubu Kru Aleksandrija.

Zakuani je tokom karijere nastupao za Lejton Orijent, Stouk, Piterboro, Northempton Taun, a sada je član Džilingema koji se takmiči u Ligi 1 Engleske.

Inače, od 2017. do 2019. godine igrao je u ovom klubu zajedno sa bivšim igračem Crvene zvezde Džošuom Parkerom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.