TAKVE PONUDE SE RETKO DOBIJAJU I JOŠ TEŽE ODBIJAJU: Mitrović najavio odlazak iz Fulama!
Aleksandar Mitrović očigledno ozbiljno razmišlja o selidbi u Kinu, Foto: AP

Neće igrati u Čempionšipu

TAKVE PONUDE SE RETKO DOBIJAJU I JOŠ TEŽE ODBIJAJU: Mitrović najavio odlazak iz Fulama!

Srpski reprezentativac na leto menja klub

Objavljeno:

Fulam je ispao iz Premijer lige i sledeće sezone će se boriti za povratak u elitu, ali će to skoro sigurno morati da učini bez Aleksandra Mitrovića.

Srpski napadač će najverovatnije napustiti klub tokom leta, jer je interesovanje za njega veoma veliko i od strane engleskih klubova, ali i klubova iz Italije i sa Dalekog istoka.

Srpski napadač je postigao 11 golova ove sezone i jasno je da je želja mnogih, ali je do sada u London stigla samo jedna zvanična ponuda i to ona iz Kine.

Aleksandar Mitrović sigurno ne ostaje u Fulamu
Aleksandar Mitrović sigurno ne ostaje u Fulamufoto: AP

- Znam da su zimus ljudi iz Fulama odbili svotu od 50 miliona. Postoje ponovo interesovanja sa Dalekog istoka i to je sve što znam. Videćemo, ima vremena - rekao je Mitrović u intervjuu za "Žurnal".

On sam izgleda ne odbija mogućnost da napusti i Evropu i preseli se u najmnogoljudniju zemlju sveta, s obzirom da tamo ne žale milione za najveće fudbalske zvezde.

- Takve ponude se retko dobijaju i još teže odbijaju. Nije lako reći ''ne'', Bože zdravlja biće vremena da razmišljam o tome kad se završi sezona - poručuje Mitrović, očigledno i sam omamljen kineskim džakovima para.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.