'ELVIS PRISLI' SUDI VEČITI DERBI: Partizanu crveni, za Zvezdu 2 penala, a jednoj utakmici je dosudio čak 4!
Novak Simović sudiće 160. Večiti derbi, Foto: Saša Pavlić Koky

Debitant

'ELVIS PRISLI' SUDI VEČITI DERBI: Partizanu crveni, za Zvezdu 2 penala, a jednoj utakmici je dosudio čak 4!

Sudijska komisija je odlučila da ukaže šansu nekome ko do sada nije imao prilike da deli pravdu na mečevima Zvezde i Partizana

Objavljeno:

Više nema potrebe za nagađanjima! Predstojeći 160. Večiti derbi sudiće debitant Novak Simović koji nikada ranije nije imao prilike da deli pravdu na najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Mladi arbitar iz Lovćenca je već dugo prisutan na superligaškoj sceni i došlo je vreme da se i njemu ukaže šansa da deli pravdu na Večitom derbiju, nakon što su brojni njegovi prethodnici "kiksali" i bili napadani i od strane jednih i od strane drugih.

Novak Simović je debitant u Večitim derbijima
Novak Simović je debitant u Večitim derbijimafoto: Saša Pavlić Koky

Njemu će kao prvi pomagači pomoći Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dvojica najboljih pomoćnika u Srbiji, inače bivši saradnici Milorada Mažića sa kojim su delili pravdu i u finalu Lige šampiona.

Simovića je šira javnost upoznala kada ga je trener Mladosti iz Lučana, Neško Milovanović, koji ga je posle meča sa Zvezdom u Kupu Srbije (2:4) nazvao Elvis Prisli.

Ovaj arbitar je ove sezone delio pravdu na dva meča crveno-belih protiv Radničkog iz Niša (u novembru u Nišu 2:2) i nedavno na Marakani (3:0) kada je dosudio dva penala za Beograđane.

Inače, nije mu strano da pokazuje na belu tačku pošto je u julu prošle godine u duelu Bačke i Spartaka svirao čak 4 jedanaesterca.

Partizanu je sudio protiv Napretka (1:1) kada je dao dva žuta kartona Arminu Đerleku.

BONUS VIDEO:

(Espeso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.