Stigla kazna Sergeju Milinkoviću Saviću za šutiranje protivnika u zadnjicu!
Sergej Milinković Savić je namerno šutnuo u zadnjicu protivnika, Foto: Printscreen/Twitter/@dreamteamfc

Imali su milosti

Stigla kazna Sergeju Milinkoviću Saviću za šutiranje protivnika u zadnjicu!

Srpski reprezentativac nije žestoko kažnjen zbog gluposti koju je napravio

Objavljeno: 20:09h

Sergej Milinković Savić je još i dobro prošao zbog sramnog gesta koji je načinio prethodnog vikenda na utakmici između Lacija i Kjeva.

Disciplinci Serije A su izrekli kaznu srpskom reprezentativcu za direktan crveni karton koji je dobio na tom meču zbog šutiranja nogom u zadnjicu Marijuša Stepinskog.

On će biti suspendovan samo za jednu utakmicu i moraće da plati 10.000 evra kazne, što je prilično neočekivano, jer se očekivalo da bude drakonski kažnjen za primer.

Vezista Lacija je reagovao impulsivno nakon što ga je nekoliko puta tokom duela Poljak potkačio po nogama, pa je namerno svom snagom šutnuo protivnika što je izazvalo i gnev kod njegovog trenera Simonea Inzagija.

U takvoj situaciji se zaista očekivalo da disciplinci neće imati milosti, međutim, oni su ga kaznili samo zabranom nastupa na narednom meču protiv Sampdorije i novčano.

Uticaj je sigurno imalo i to što Milinković Savić ranije nije bio poznat kao konfliktan igrač i ovo mu je bilo tek drugo isključenje od kad je pre 4 godine stigao u Seriju A.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.