ZDJELAR SE NE PLAŠI SUĐENJA U DERBIJU: U Nišu je bilo brukanje, neće valjda i ovde kad gledaju svi!
Saša Zdjelar pred novinarima u Teleoptiku, Foto: Adria Media TV

Očekivanja pred derbi

ZDJELAR SE NE PLAŠI SUĐENJA U DERBIJU: U Nišu je bilo brukanje, neće valjda i ovde kad gledaju svi!

Zdjelar je naveo i da će u četvrtak mu njegov prijatelj Marko Marin biti neprijatelj

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Sasha Zđelar pred 160. Večiti derbi sa Crvenom zvezdom rekao je da očekuje dobru utakmicu, koja će biti novo dokazivanje za oba rivala. - Ovo je nova utakmica, neki novi derbi, novo dokazivanje i donosi nešto novo. Kako nama tako i njima. Mi smo u malo lošijoj situaciji i imamo borbu za treću poziciju i daćemo sve od sebe da dobro uđemo u utakmicu. Očekujem dobru utakmicu i dobru atmosferu, da ljudi u Srbiji vide dobru predstavu - rekao je Zdjelar novinarima u SC "Teleoptik". Crvena zvezda i Partizan ulaze u Večiti derbi posle poraza od Čukaričkog odnosno Radničkog iz Niša. - Nije lako ni nama ni njima, iz poraza u derbi. Utakmica u Nišu se igrala pod čudnim okolnostima i mislim da nismo zaslužili da izgubimo. To je iza nas. Sada imamo novu utakmicu - rekao je on i objasnio da ne oseća pritisak.

- To je za mene lično jaka reč. Nemamo pritisak, izađemo i igramo utakmicu 90 minuta, a u petak je već novi dan. To je samo 90 minuta, kako god to video neko sa strane. To je samo fudbal. Ne idemo u rat, već da odigramo utakmicu i da pokažemo ko smo, da odigramo što je bolje moguće i da pobedimo - zaključio je Zdjelar.

Bivši mladi reprezentativac Srbije kaže da ne razmišlja o suđenju posle svega što se dešavalo u Nišu.

- Iskreno ja ne razumišljam jer mislim da je to utakmica koju svi gledaju i mislim da tu niko ne želi da se bruka i da pokaže neku svoju negativnu stranu. Mislim da tu treba biti fer i neka bolji pobedi - rekao je Zdjelar i rekao da je ono u Nišu bilo brukanje.

Saša Zdjelar I Marko Marin na prošlom derbiju
Saša Zdjelar I Marko Marin na prošlom derbijufoto: Starsport©

- Kao što ste videli na poslednjoj utakmici u Nišu, ja mislim da je to brukanje.

I na ovom derbiju igraće direktno protiv prijatelja i bivšeg saigrača Marka Marina sa kojim je na prošlom derbiju bilo i koškanja.

- Prošli derbi je doneo velike tenzije na terenu. Dešavale su se neke sudijske odluke koje su dovele do nervoze i kod nas i kod njih i da bude tog žara. Što se tiče Marina, mi smo veliki prijatelji. Došlo je do nesporazuma u intervjuu, ali mi smo i dalje prijatelji. U četvrtak će mi opet biti na terenu najveći neprijatelj.

BONUS VIDEO:

(B. Komnenić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.