IMA NEŠTO U TOM SELU BATAR: Milošević nahvalio Jovića - Luka je ubica!
Savo Milošević, Foto: Beta/Branislav Božić

rasni napadači

IMA NEŠTO U TOM SELU BATAR: Milošević nahvalio Jovića - Luka je ubica!

Njegova sposobnost za postizanje golova je neverovatna. Može da poentira iz bilo koje pozicije - rekao je napadač Ajntrahta

Objavljeno:

Rasni napadači i Bjeljina - postoji neka tajna veza koja ne može da se objasni rečima.

Grad u Republici Srpskoj ima nešto posebno, stvara igrače koji imaju neverovatan njuh za gol i predatorski instinkt.

Savo Milošević je prvi sinonim za Bijeljinu, a sada se na fudbalskoj mapi Evrope pojavio novi napadač, rodom iz istog mesta, u koga su se zaljubili svi fudbalski fanatici.

Napadač Ajntrahta Luka Jović je igrač zbog koga će se otimati velikani evropskog fudbala ove sezone u letnjem prelaznom roku.

Trener Partizana je u razgovoru za britanski Omnisport govorio o Joviću.

- Luka je baš, baš, baš, poseban fudbaler. Njegova sposobnost za postizanje golova je neverovatna. Može da poentira iz bilo koje pozicije, bilo kojim delom tema. Jednostavno, ima čulo za davanje golove. Ubica! I to mu je prirodno, s tim je rođen - rekao je Milošević.

Zanimljivo je da su i Luka i Savo rodom iz sela Batar.

- To što Luka poseduje se ne trenira, s tim se rađa. Taj osećaj ili imaš ili nemaš. Za nekoliko godina Jović će biti jedan od najboljih napadača sveta, uopšte ne sumnjam u to. I dalje je dete, a već pokazuje stvari koje su neverovatne.

Luka Jović
Luka Jovićfoto: EPA

Gde će završiti nekadašnji omladinac Crvene zvezde svi se pitaju, ali jedno je sigurno - Luka Jović ispred sebe ima blistavu karijeru.

- Bez obzira da li će u Barselonu ili Real Madrid, predstavljaće Luka Jović dobro rešenje za bilo koji od ta dva velikana - ističe Savo Milošević.

Jović je ove sezone postigao 25 golova u svim takmičenjima, a na listi strealac u Bundesligi samo je Robert Levandovski bolji od njega.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.