GROBARI DOČEKALI DA VIDE NORVEŠKOG NEJMARA: Bilo mi je teško i bio sam razočaran! Ne krijem to!
Musa Ndžaj neće po lepom pamtiti debi u Partizanu, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

NDžaj posle debija

GROBARI DOČEKALI DA VIDE NORVEŠKOG NEJMARA: Bilo mi je teško i bio sam razočaran! Ne krijem to!

Norveški fudbaler je zaigrao u Nišu u porazu od Radničkog

Objavljeno:

Dočekali su konačno navijači Partizana da vide najveće zimsko pojačanje, Musu Ndžaja, na terenu.

"Norveški Nejmar", kako su ga prozvali, bio je povređen maltene od trenutka kada je stigao i tek u poslednjih 15 minuta meča u Nišu je ušao na teren i dobio priliku da se predstavi navijačima.

Za to vreme nije uspeo nešto konkretnije da uradi i oduševi navijače, već se utopio u sivilo ekipe koja je doživela novi poraz od Radničkog.

- Moj debi je u senci lošeg rezultata. Igrali smo dobro, ali onaj prvi gol, za izjednačenje, u nadoknadi prvog poluvremena, nije trebalo da se desi. Drugi gol neću da komentarišem. Imali smo kontrolu igre i zahvaljujući asistenciji Nikolića Đorđe Ivanović je postigao lep gol. Usledeli su potom šokovi za nekoliko minuta, primili smo lako golove. Nema nam druge, kako god da je moramo da gledamo napred i da treniramo još jače“, predočio je Musa Ndžai posle debija na Čairu.

Musa Ndžaj u duelu sa Radovanom Pankovim
Musa Ndžaj u duelu sa Radovanom Pankovimfoto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Naredni meč je 160. Večiti derbi i Norvežanin se nad da će biti u kombinaciji za tim.

- Prethotni derbi sam gledao posredstvom TV-a, iako sam želeo da podržim ekipu na stadionu. Video sam totalnu ludu atmosferu, u koju sam mogao da se uverim i pre dolaska u Partizan. Želimo pobedu, jer je to posebna utakmica. Pokazali smo u prva dva derbija koliko želimo trijumf i da je Partizan ozbiljno parirao večitom rivalu i kada su ga otpisivali. Daćemo svaki atom snage, ali neće biti lako.

Iako za sada nije ostavio neki utisak, on uverava da će vrlo brzo pokazati zašto je doveden u Humsku.

- Nije me iznenadilo što mi je šef Milošević ukazao šansu, jer smo imali igrače pod kartonima, kao i krila koja vuku lakše povrede. Ne krijem da mi je bilo teško i da sam bio razočaran zbog odsustva. Želeo sam da više igram i doprinosim timu, ali tako se desilo. Rekao sam još na pripremama da se u Partizanu baš predano i jako radi - zaključio je Ndžaj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.