SERGEJ JE ŽESTOKO RAZBESNEO INZAGIJA: Trener Lacija osuo paljbu i najstrašnije ispljuvao srpskog reprezentativca!
Simone Inzagi je bio besan kao ris na srpskog fudbalera, Foto: EPA/Giuseppe Lami

UDAR NA SRBINA

SERGEJ JE ŽESTOKO RAZBESNEO INZAGIJA: Trener Lacija osuo paljbu i najstrašnije ispljuvao srpskog reprezentativca!

Ništa manje nisu bili blagi ni navijači Nebeskoplavih koji su Sergej Milinković Savića doslovno rastrgli na društvenim mrežama

Objavljeno:

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić našao se na udaru svih u Rimu.

Nije ga poštedeo čak ni strateg Lacija Simone Inzagi koji ga je javno optužio za poraz od Kjeva, tima koji je već uveliko otpisan iz Serije A. U 34. minutu, posle jednog duela, Srbin je zaradio direktan crveni karton, a onda je usledio debakl Nebeskoplavih.

- Milinković je napravio veliku, naivnu grešku, koja je kompromitovala našu igru. Znali smo da neće biti lako, ali bez dileme, zbog te ogromne greške smo platili skupu cenu - rekao je Inzagi.

Poraz od fenjeraša je otežao put Lacija u Ligu šampiona pošto su sada Rimljani osmi sa 52 boda, a visi im i plasman u Ligu Evrope.

- Nismo baš najbolje počeli utakmicu, ali da smo samo stali na loptu i smirili igru, verovatno bismo dobili meč. Nije još gotovo u borbi za Ligu šampiona, ali napravili smo veliki korak nazad, koji niko nije očekivao - zaključio je trener Lacija.

Ništa manje nisu bili blagi ni navijači Nebeskoplavih koji su Sergej Milinković Savića doslovno rastrgli na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.