SAVO MILOŠEVIĆ RADI DOBAR POSAO: Lalatović hvali rivala, ali i preti pobedom u Nišu!
Nenad Lalatović, Foto: Starsport©

PRED DUEL

SAVO MILOŠEVIĆ RADI DOBAR POSAO: Lalatović hvali rivala, ali i preti pobedom u Nišu!

On je istakao da je sad potrebno zaboraviti duel u Kupu u Humskoj, koji su crno-beli dobili 1:0

Objavljeno:

Fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju u 18.30 dočekuju Partizan u drugom kolu plej-ofa Superlige Srbije.

Trener niškog tima Nenad Lalatović izjavio je da njegova ekipa želi da pobedi Partizan u drugom kolu plej-ofa Superlige i napravi veliki korak ka osvajanju drugog mesta. On je istakao da je sad potrebno zaboraviti duel u Kupu u Humskoj, koji su crno-beli dobili 1:0.

- O tome ćemo razmišljati za nešto manje od mesec dana kada je na programu revanš, mada sam mišljenja da nismo imali sreće i da smo izgubili iz jednog šuta, ali i dalje imamo lepu šansu da se plasiramo u finale. Nas u nedelju čeka jedna lepa utakmica, protiv rivala koji igra sve bolje i protiv koga želimo pozitivan rezultat kako bi se približili osvajanju drugog mesta, koje smo i zaslužili po svemu što smo prikazali ove sezone - rekao je Nenad Lalatović.

Prema njegovim rečima, ekipe se odlično poznaju, često su igrale jedne protiv druge, tako da nekih iznenađenja neće biti.

- Mi ćemo pokušati da se na našem terenu nametnemo, da pokažemo da dva vezana poraza nisu ostavila traga na nas i ako nam se ukaže prilika probaćemo da pobedimo. Partizan ima sjajne igrače, moj kolega Savo Milošević radi dobar posao i mnogo je unapredio igru svog tima. Mi ih respektujemo, ali znamo naše mogućnosti i nadamo se najboljem. Jesenas smo ih ispustili u Nišu iako smo vodili sa 2:0 i sada želimo da to ispravimo - poručio je trener Nišlija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.