POČINJE EGZODUS U JUVENTUSU: Besni Ronaldo preti Staroj dami! Još jedna šansa, a onda odlazi!
Kristijano Ronaldo teško je podneo eliminaciju od Ajaksa, Foto: AP/Luca Bruno

POSLEDICA AJAKSA

POČINJE EGZODUS U JUVENTUSU: Besni Ronaldo preti Staroj dami! Još jedna šansa, a onda odlazi!

Prošle su 23 godine otkako je Juventus poslednji put osvojio najjače klupsko takmičenje

Objavljeno:

Posledice eliminacije Juventusa od Ajaksa postaju sve više vidljive.

Ispadanje od holandskog tima posebno je teško palo Kristijanu Ronaldu koji prvi put od 2010. godine neće sa svojim timom učestvovati u polufinalu Lige šampiona.

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldofoto: Profimedia

Koliko je Portugalcu teško pala eliminacija od Dušana Tadića i njegovih saigrača, pokazuje i pisanje italijanskih medija koji navode da bi Ronaldo mogao da napusti torinski tim.

- Kristijano je tužan. Želeo je da uđe u finale. Rekao mi je: “Mama, trudio sam se, ali ne stvaram čuda. Žao mi je. Život ide dalje" – rekla je Ronaldova majka Dolores Aveiro.

Prošle su 23 godine otkako je Juventus poslednji put osvojio najjače klupsko takmičenje. Zato će sada morati da sačeka novu sezonu i šansu. Naredna godina će biti Ronaldova poslednja u Juventusovom dresu.

Juventus će da stvara ekipu oko Ronalda, ali samo za narednu sezonu. Ugovor mu traje do 2022, ali Portugalac će torinskom klubu dati još samo godinu dana šanse, a onda odlazi. Nad Alegrijem se nadvila Konteova senka, a Kristijana ćemo u Juventusu gledati još sledeću sezonu i to je to – piše "Republika".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.