GOMEŠ OSETIO BOL PROTIV RADNIČKOG: Napadač Partizana otkrio da li ide u Niš na novi okršaj sa Meraklijama!
Rikardo Gomeš je doneo pobedu Partizanu, Foto: Starsport©

Utisci posle Kupa

GOMEŠ OSETIO BOL PROTIV RADNIČKOG: Napadač Partizana otkrio da li ide u Niš na novi okršaj sa Meraklijama!

Crno-bela devetka nastavila je da rešeta mreže

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da je njegova ekipa dobro igrala i zaslužila pobedu protiv Radničkog iz Niša u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije, kao i da će morati da odigra na istom nivou ako želi da pobedi istog rivala u predstojećem meču u prvenstvu. - To je bila dobra i teška utakmica. Radnički ima dobar tim, agresivan, ali mi smo zaista dobro obavili posao i zaslužili pobedu. Za tri dana ponovo igramo sa njima u ligi, gde ćemo pokušati da odigramo na ovom nivou, jer ako budemo igrali sa ovom željom i mentalitetom bliži smo pobedi - rekao je Gomeš.

Rikardgo Gomeš je postigao jedini gol protiv Radničkog
Rikardgo Gomeš je postigao jedini gol protiv Radničkogfoto: Starsport©

Fudbaleri Partizana pobedili su juče na svom terenu Radnički golom Gomeša u 38. minutu. Revanš utakmica polufinala Kupa, u kome crno-beli brane trofej, igra se 15. maja. - Znači nam što ćemo imati dovoljno vremena da se uigramo do revanša, ali u međuvremenu imamo težak raspored i mnogo utakmica, tako da o revanšu sada i ne razmišljamo. Znamo će biti još jedna teška utakmica, ali daćemo sve od sebe da budemo u finalu. Što se tiče bola koji sam osetio, ništa posebno, prolazi za dva, tri dana - rekao je Gomeš.

Rikardo Gomeš u sukobu sa Todorovskim
Rikardo Gomeš u sukobu sa Todorovskimfoto: Starsport©

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da je ekipa ostvarila dobar rezultat pred revanš. - Igrali smo tvrdu utakmicu kakvu smo i očekivali. Znali smo kako će Radnički igrati i šta će pokušati da uradi i to smo zaustavili. Imali smo još prilika za gol, ali pobeda je najvažnija - naveo je on.

Partizan igra za vikend protiv Radničkog ponovo, ali ovog puta u Superligi
Partizan igra za vikend protiv Radničkog ponovo, ali ovog puta u Superligifoto: Starsport©

Trener Radničkog Nenad Lalatović rekao je da će Partizanu biti teže da igra na Čairu zbog lošeg terena. - Ne znam šta su rekli, niti se tome okrećem, znam da se mi pitamo ko će ići u finale, kao i da ćemo dati sve od sebe da i tamo dođemo do nova tri boda - naveo je Zdjelar. Partizan će u nedelju igrati protiv Radničkog u Nišu u 32. kolu Superlige Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.