SADA MU SE TEK CRNO PIŠE: Dva puta je bankrotirao, a kupuje nekadašnjeg premijerligaša kome preti gašenje!
Ilustracija, Foto: EPA/Carlos Diaz

LUDNICA

SADA MU SE TEK CRNO PIŠE: Dva puta je bankrotirao, a kupuje nekadašnjeg premijerligaša kome preti gašenje!

Navijači su skeptični pogotovo kada se zna da je biznismen drugi bankrot proglasio zbog neizmirenog duga od 40.000 evra prema poveriocu

Objavljeno:

Londonski biznismen Lorens Basini, čovek koji je dva puta proglašavao bankrot, objavio je da je kupio ekipu Bolton.

Nekada standardni član Premijer lige sada je pred gašenjem, a pitanje je koliko će mu pomoći čovek koji je prvi put bankrotirao 2007. godine, a zatim 2014. godine. Stoga ukoliko je verovati magiji brojeva i nizu od sedam godina, Boltonu se sa Basinijem crno piše 2021. godine.

Navijači su skeptični pogotovo kada se zna da je biznismen drugi bankrot proglasio zbog neizmirenog duga od 40.000 evra prema poveriocu. Bolton neće biti prvi fudbalski klub koji je Basini kupio pošto je 2011. godine bio vlasnik Votforda. O tome kakav je Basini čovek govori i podatak da se radovao Votfordovom porazu od Kristal Palasa u finalu plej-ofa za ulazak u Premijer ligu 2013. godine. Likovao je tako što je svim lokalnim medijima slao poruke kako je srećan zbog meča.

Početkom 21. veka, Bolton je igrao dobar fudbal, zvezda tima bio je legendarni Džej Džej Okoča, a poslednji veliki fudbaler koji je igrao za tim koji je sada pred bankrotom je štoper Čelsija Geri Kejhil koji je nosio dres Belih do 2012. godine.

Džej Džej Okoča
Džej Džej Okoča foto: EPA/Will Oliver

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.