GAZETA LANSIRALA JOŠ LUĐU PRIČU O KOLAROVU I PARTIZANU: Umešan je i FSS, a pominje se i predsednička fotelja!
Aleksandar Kolarov - Kakva mu je sudbina?, Foto: Profimedia

Deluje neverovatno

GAZETA LANSIRALA JOŠ LUĐU PRIČU O KOLAROVU I PARTIZANU: Umešan je i FSS, a pominje se i predsednička fotelja!

Ako produži ugovor sa Romom pred njim su dve opcije

Objavljeno: 13:52h

Pre izvesnog vremena italijanski mediji su šokirali srpsku javnost navodima da bi Aleksandar Kolarov na kraju sezone mogao da pređe u Partizan, a sada je ugledna "Gazeta delo sport" lansirala još neverovatniju priču.

Srpskom reprezentativcu ističe ugovor sa Romom i u italijanskim medijima je aktuelna priča o njegovoj budućnosti, a sada navode da bi čak mogao da odmah iz kopački uskoči u funkcionersku fotelju u Beogradu.

Kako se navodi u tekstu, kapiten reprezentacije će možda produžiti ugovor sa "vučicom" do 2021. godine i onda posle toga da se vrati u Beograd, a pred njim su dve opcije.

Novi tekst u Gazeti delo Sport o Aleksandru Kolarovu
Novi tekst u Gazeti delo Sport o Aleksandru Kolarovufoto: Printscreen/gazzetta.it

Jedna je da pređe u Partizan i odigra još jednu sezonu kao igrač ili da odmah uskoči u fotelju direktora u Humskoj. Druga opcija je da uskoči u funkcionersku fotelju u Fudbalskom savezu Srbije, gde ga čak vide i kao budućeg predsednika.

Italijani ponovo podsećaju kako je Kolarov u prethodnom periodu pomogao Partizanu da reši spor sa menadžerom Serđom Bertijem oko duga za transfer Stefana Savića u Mančester Siti.

A mi vas podsećamo da je Kolarov kao klinac bio veliki navijač Crvene zvezde i da čak postoje njegove slike u crveno-belom dresu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.