TREBALO JE KUMOVI DA BUDEMO: Lalatović potresen zbog samoubistva bivšeg saigrača, pa otkrio događaj iz prošlosti!
Nenad Lalatović o Milošu Drobnjaku koji je izvršio samoubistvo, Foto: Beta/Saša Đorđević/Printscreen/Youtube

Nije mu lako

TREBALO JE KUMOVI DA BUDEMO: Lalatović potresen zbog samoubistva bivšeg saigrača, pa otkrio događaj iz prošlosti!

Sadašnji trener Radničkog je ispričao kada su počeli problemi momka sa kojim je zajedno bio u mlađim kategorijama Crvene zvezde

Objavljeno:

Šokantne vesti o samoubistvu Miloša Drobnjaka, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, ostavile su u šoku sve koji su ga poznavali, pa i njegove nekadašnje saigrače.

Drobnjak se obesio u Ugrinovcima u ponedeljak, a sumnja se da su uzrok finansijski problemi u koje je zapao ponajviše zbog teške bolesti supruge s kojom se zajedno borio poslednjih godina protiv bolesti.

On je bio član čuvene generacije crveno-belih sa Stankovićem, Ognjenovićem, Pantelićem, Drulićem, Lalatovićem, ali nažalost u seniorskoj konkurenciji nije uspeo da se nametne i ostvari zapaženu karijeru.

Miloš Drobnjak je izvršio samoubistvo u 41. godini
Miloš Drobnjak je izvršio samoubistvo u 41. godinifoto: Printscreen/Facebook

Njegov nekadašnji saigrač iz omladinske škole, a sadašnji trener Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović, je bio šokiran vestima koje je čuo.

- Tragedija je pre svega za njegovu porodicu. Proveli smo detinjstvo zajedno u Zvezdi, spavali jedan kod drugog često. Igrali smo zajedno u mlađim kategorijama, a potom i u Milicionaru. Poslednji put sam ga video kad sam bio trener Zvezde. Bio je sjajan momak, za drugare je davao sve. Trebalo je čak i kumovi da budemo - rekao je Lalatović za beogradske medije.

Nenad Lalatović kaže da je Drobnjak bio psihički slab
Nenad Lalatović kaže da je Drobnjak bio psihički slabfoto: Printscreen/Facebook

On se prisetio kakav je Drobnjak bio i kao osoba, ali i jednog događaja za koji misli da je odredio njegovu fudbalsku karijeru.

- Bio je malo psihički slabiji. Mislim da su njegovi problemi počeli kada nije ušao u prvi tim Zvezde. Bio je tada i zaljubljen, jedna devojka ga je ostavila i više nije uspeo da se oporavi od toga. Želeo bih ovom prilikom i da uputim saučešće njegovoj porodici jer je njima najteže. Pomagali smo mu mnogo puta kad smo mogli, ali, eto, preminuo je i ostaje velika žal jer, ponavaljam, bio je sjajan čovek - rekao je Lalatović.

Drobnjak nije nikada zaigrao za prvi tim Zvezde, a nastupao je za Milicionar, Budućnost, Spartak, potom i za klubove iz Belorusije, Bugarske, Poljske, a karijeru je završio 2009. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.