DRAMA NA MARAKANI: Treneru Mladosti pozlilo posle utakmice! Ni Milojević se nije pojavio na konferenciji!
Nenad Milovanović, Foto: Saša Pavlić Koky

NIJE GA BILO NA KONFERENCIJI

DRAMA NA MARAKANI: Treneru Mladosti pozlilo posle utakmice! Ni Milojević se nije pojavio na konferenciji!

U pres sali su se, umesto Vladana Milojevića i Nenada Milovanovića, pojavili njihovi pomoćnici, Vladimir Janković i Goran Stanić

Objavljeno: 20:50h

Nisu se pojavili treneri Crvene zvezde i Mladosti na konferenciji za štampu, posle njihovog okršaja u prvom meču polufinala Kupa Srbije, koji su Beograđani dobili rezultatom 4:1.

U pres sali su se, umesto Vladana Milojevića i Nenada Milovanovića, pojavili njihovi pomoćnici, Vladimir Janković i Goran Stanić, piše portal "Maxbetsport".

Detalj sa meča Crvene zvezde i Mladosti
Detalj sa meča Crvene zvezde i Mladosti foto: Starsport©

Predstavnik gostiju je rekao da je Milovanoviću pozlilo, da je “imao manje zdravstvene probleme” i da se zbog toga nije pojavio pred novinarima.

Solidno prvo polurveme, imali smo dobru šansu kada je Milunović izbacio sa gol-linije. Ušli smo bolje u drugo polurvreme, imali smo stopostotnu šansu na 2:1. Ako to ne iskoristetite… Ostaje nam da damo maksimum u revanšu 15. maja – kazao je Stanić.

Milojević se nije pojavio na konferenciji za štampu “zato što je imao hitnih obaveza”.

Lepa utakmica po dobrom vremenu. Došli smo do željenog ritma i rezultata koji nam otvara put do finala. Igramo svakog trećeg-četvrtog dana… Okrećemo se ka sledećoj utakmici. Nismo već u finalu. Ova utakmica je arhivirana, a u revanš ćemo ući kao da je 0:0 – kazao je Janković.

BONUS VIDEO:

(Espreo.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.