KUP JE VEOMA ZANIMLJIVO TAKMIČENJE: Milojević ne potcenjuje Mladost pred meč polufinala!
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, Foto: Starsport©

konferencija

KUP JE VEOMA ZANIMLJIVO TAKMIČENJE: Milojević ne potcenjuje Mladost pred meč polufinala!

Pohvalno je govorio o ekipi Mladosti i treneru te ekipe Nenadu Milovanoviću

Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegov klub ima velike ambicije i u Kupu Srbije i da treba biti veoma obazriv protiv Mladosti.

- Ove godine imamo visoke ciljeve i što se tiče Kupa. Neće nam biti nimalo lako protiv Mladosti jer dolazimo iz derbija u subotu. Maksimalno ćemo se spremiti, voleli bismo da napravimo dobar rezultat koji bi nam doneo velike šanse da prođemo u finale. Biće dve teške utakmice. Moraćemo da budemo veoma oprezni - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Zvezda će u utorak od 17.00 igrati na svom stadionu prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

- Kup je veoma zanimljivo takmičenje, koje apsolutno nema dodirnih tačaka sa prvenstvom. Dve su utakmice. Sve četiri ekipe koje su ostale su veoma dobre, kvalitetne. Nećemo kalkulisati - izjavio je Milojević

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Beta/Branislav Božić

Pohvalno je govorio o ekipi Mladosti i treneru te ekipe Nenadu Milovanoviću.

- Mladost je ekipa koja je u vrhu našeg fudbala, ima veliki kontinuitet poslednjih godina, stalno je među četiri ili pet timova. Ekipa sa kvalitetnim pojedincima, iskusna i disciplinovana, koja zna da igra na rezultat. Možda i najveća njihova prednost je to što im je sasvim svejedno da li igraju kod kuće ili na strani. Imaju svoj sistem kog se drže - rekao je je Milojević.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Beta/Branislav Božić

Dodao je da ima problema sa sastavom, a da bi sa Ričmondom Boaćijem trebalo da bude sve u redu. - Mnogo igrača ima malih problema. Videćemo kakva je situacija. Boaći je bolje. Nije strašno kako je delovalo, videćemo koliko će biti spreman. Nije drastično. Ako ne bude igrao, očekujem da će veoma brzo biti tu - rekao je Milojević

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.