EVROPSKI VELIKANI 'ČERUPAJU' SRPSKOG ŠAMPIONA: Zvezdin tandem napušta Marakanu?
FK Crvena zvezda, Foto: Starsport©

skauti u ljutice bogdana

EVROPSKI VELIKANI 'ČERUPAJU' SRPSKOG ŠAMPIONA: Zvezdin tandem napušta Marakanu?

Da li će Zvezda ostati bez svog napadačkog tandema?

Objavljeno:

Trijumf Crvene zvezde protiv Radničkog u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije obeležio je tandem iz - Ričmond Boaći i El Fardu Ben.

Upravo su fudbaleri sa „Crnog kontinenta“ zaslužni što su se u loži stadiona „Rajko Mitić“ našli fudbalski skauti iz poznatih evropskih klubova.

Kako saznaje „Hot sport“, krilnog napadača sa Komorskih ostrva pratili su skauti Briža, koji se već mesecima interesuju za njegove usluge. Benu ugovor sa Zvezdom ističe na kraju sezone 2019/2020, imao je ponude iz Kine i Saudijske Arabije, a šampion Belgije ga želi u svojim redovima ovog leta.

Centarfor iz Gane ponovo je aktuelan u mislima uprave Borusije Menhengladbah, čiji su izaslanici bili sinoć u Beogradu. Boaći je umesto Borusije otišao u Kinu, pa se vratio među crveno-bele. Nemački prvoligaš ne želi da napravi istu grešku i očekuje se da ovog leta izađe sa izdašnijom ponudom za 26-godišnjeg napadača. Pominje se i interesovanje Fenerbahčea.

Plan Crvene zvezde je da zadrži Bena i Boaćija makar do kraja evropskih kvalifikacija, ukoliko u međuvremenu ne angažuje adekvatne zamene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.