POTREBNI SU NAM GROBARI DA BISMO OSVOJILI KUP: Igrači Partizana očekuju da navijači prepoznaju važnost momenta!
Fudbaleri Partizana su pobedili Čukarički, Foto: Starsport©

Prekinuli seriju poraza

POTREBNI SU NAM GROBARI DA BISMO OSVOJILI KUP: Igrači Partizana očekuju da navijači prepoznaju važnost momenta!

Pozivaju ih da dođu i pruže podršku protiv Radničkog

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da je zadovoljan golom koji je postigao protiv Čukaričkog u prvenstvu i da će njegova ekipa dati sve od sebe da odigra dobro i pobedi u predstojećoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije. Partizan je u subotu na svom terenu pobedio Čukarički sa 3:0, golovima Rikarda Gomeša, Gorana Zakarića i Zdjelara. - Nisam dugo postigao gol, imao sam asistencije, tako da mi ovaj mnogo znači i nadam se da ću postići još neki. Da je naša dosadašnja igra bila na nivou iz ove utakmice imali bismo više bodova, ali šta je tu je, igraćemo do kraja i daćemo maksimum. Čestitao bih mojim saigračima, sigurno da nije lako pobediti istog protivnika dva puta uzastopno - rekao je Zdjelar za klupski sajt.

Saša Zdjelar je postigao treći gol na meču
Saša Zdjelar je postigao treći gol na mečufoto: Starsport©

Partizan će u sredu na svom terenu od 18 časova igrati protiv Radničkog iz Niša, prvu polufinalnu utakmicu Kupa Srbije, u kome brani trofej.

- Svi znaju da nam je Kup važan i da ćemo u toj utakmici dati sve da budemo bolji. Mislim da će Radnički igrati kao i prošlu utakmicu, zatvoreno i čekaće šanse iz uzete lopte i neke kontre. Želimo da pozovemo navijače da dođu da nas podrže, jer će nam biti lakše da zajedno ostvarimo cilj, a to je pobeda i Kup - rekao je Zdjelar.

Saša Zdjelar je pozvao navijače da pomognu u polufinalu Kupa
Saša Zdjelar je pozvao navijače da pomognu u polufinalu Kupafoto: Starsport©

Strelac gola protiv Čukaričkog Goran Zakarić rekao je da mu odgovara da igra na desnom krilu i da mu je drago zbog pogotka. Partizan je zbog kazne igrao juče pred praznim tribinama, a Zakarić je rekao da osećaj nije bio lep, ali da igrači moraju da se prilagode.

I Goran Zakarić je bio strelac
I Goran Zakarić je bio strelacfoto: Starsport©

- Prisustvo navijača će nam biti posebno važno u Kupu i nadam se da će prepoznati ovaj momenat i doći u što većem broju u sredu. Daćemo sve od sebe i nadamo se dobrom rezultatu pred revanš, za nas ovo utakmica sezone - naveo je on. Govoreći o treneru Savi Miloševiću, Zakarić je rekao da je on fudbalska legenda i da njegovo iskustvo može da pomogne ekipi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.