OVO SAD VEĆ LIČI NA PARTIZAN: Crno-beli razbili Čukarički za 3. mesto!
Foto: Starsport©

Superliga Srbije, plej-of

OVO SAD VEĆ LIČI NA PARTIZAN: Crno-beli razbili Čukarički za 3. mesto!

Sva dešavanja na utakmici u Humskoj ste pratili u "lajv blogu" na Espresu

Objavljeno: 20:59h

Dobar start Partizana u plej-ofu Superlige i važna pobeda u okršaju sa direktnim konkurentom u borbi za treće mesto na tabeli, ali i očuvanje nade da možda može da se ugrozi i Radnički na drugoj poziciji.

U Humskoj je pao Čukarički i to ubedljivo 3:0.

Od početka utakmice domaćin je taj koji je krenuo ofanzivno i vršio pritisak, napadao i konstantno maltene imao loptu u posedu, ali nije bilo nikakve konkretne opasnosti za gol gostiju.

1 / 11 Foto: Starsport©

I u jeku te dominacije crno-belih umalo da im se dogodi ono što im se dešavalo u većem delu sezone, da ni iz čega prime gol, ali na njihovu sreću posle pokušaja lobovanja Stojkovića lopta je pala pored gola.

Na isteku pola sata igre Rikardo je imao trenutak inspiracije u šesnaestercu gostiju, prevario nekoliko igrača i poslao loptu u mrežu za vođstvo ekipe Sava Miloševića.

Odmah na startu drugog dela se Zakarić potrudio da razbije sve iluzije "brđana" u eventualni preokret drugim golom na meču, posle čega su crno-beli maltene uspostavili punu kontrolu nad utakmicom, da bi u samom finišu Zdjelar stavio tačku.

Sada zaostaju 8 bodova za drugoplasiranim Radničkim koga će dočekati na svom terenu.

PARTIZAN - ČUKARIČKI 3:0 (Rikardo 31, Zakarić 52, Zdjelar 87)

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić (od 85. Smiljanić) - Zakarić (od 73. S. Ilić), Ivanović (od 64. Tošić), Pantić - Gomeš.

Čukarički: Belić - Stevanović, Šapić, Kopitović, Bogosavac - Docić, Đorđević (od 56. Luković) - Ovusu, Stojanović, Kajević (od 68. Kovač) - Tedić (od 56. Mudrinski).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja na utakmici u Humskoj ste pratili u "lajv blogu" na Espresu.

90. minut - Kraj utakmice! Pobeda Partizana 3:0 nad Čukaričkim.

86. minut - GOOOL! Saša Ilić je demonstirao da je klasa večna. Fantastičan pas za imenjaka Zdjelara koji potom pogađa sam ugao gola Čukaričkog za velikih 3:0.

59. minut - Odmah opasnost na drugoj strani! Sevnula je kontra Partizana, prošla je lopta kroz peterac Čukaričkog u kome su bila trojica igrača crno-belih, ali nijedan nije uspeo da lepo zahvati loptu i ona odlazi pored stative.

58. minut - Neverovatna šansa za Čukarički da brzo smanji prednost. Delovalo je kao da su previše zakomplikovali ispred šesnaesterca Partizana, Mudrinski je dugo držao loptu pa je prosledio Dociću, a ovaj sa nekoliko metara diže loptu visoko preko gola.

52. minut - GOOOL! Partizan dolazi nadomak pobede preko Zakarića. Sevnula je kontra, lopta u prazno za krilnog fudbalera koji lako izlazi na kraj sa Belićem.

45. minut - Kraj prvog poluvremena u Humskoj posle koga domaćin zasluženo ima prednost.

43. minut - Kakav udarac Miletića sa distance. Ispalio je projektil, ali je lopta prošla tik pored stative.

31. minut - GOOOL! Rikardo Gomeš je doneo prednost domaćinu i to na kakav način. Sa dva lažnjaka je prevario odbrambene igrače Čukaričkog i potom matirao Belića.

26. minut - Najbolja šansa na meču i to za Čukarički. Umalo da bude lobovan previše istrčali Vladimir Stojković, ali je na njegovu sreću lopta otišla pored gola.

17. minut - Prva opasnija situacija pred golom Čukaričkog posle slobodnog udarca Danila Pantića. Šut glavom iz srca šesnaesterca, ali lopta odlazi preko gol.

10. minut - Nema uzbuđenja u Humskoj. Partizan vrši pritisak i napada, ali sve za sada nema konkretnog efekta.

19.00 - Počela je utakmica u Humskoj.

18.00 - Poznati su i sastavi za koje su se opredelili na početku meča treneri Savo Milošević i Simo Krunić.

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Zakarić, Ivanović, Pantić - Gomeš.

Čukarički: Belić - Stevanović, Šapić, Kopitović, Bogosavac - Docić, Đorđević - Ovusu, Stojanović, Kajević - Tedić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.