IAKO JE IMAO LOŠU POLUSEZONU: Otimačina za Mitrogola pred letnji prelazni rok, ali jedna ponuda je smešna!
Aleksandar Mitrović, Foto: AP/Nigel French

SVI GA JURE

IAKO JE IMAO LOŠU POLUSEZONU: Otimačina za Mitrogola pred letnji prelazni rok, ali jedna ponuda je smešna!

Londonski tim ne može da se odbrani od ponuda koje stižu za srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića

Objavljeno:

Posle samo jedne sezone u Premijer ligi, Fulam se vraća u Čempionšip.

Uprkos tome, londonski tim ne može da se odbrani od ponuda koje stižu za srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića. Iako je u najvišem rangu engleskog fudbala postigao samo deset golova, probudio je interesovanje.

U svojim redovima Mitrovića žele da vide Everton, Vest Hem i Totenhem, ali Fulam smatra da nema potrebe da sprski napadač napušta "Krejven Kotidž". Sa druge strane, pitanje je da li će Mitrogol želeti da ponovo nastupa u nižem rangu takmičenja pošto je već dva puta sa svojim klubovima to proživeo (prvo sa Njukaslom u sezoni 2015/16 i sada sa Fulamom).

Interesovanje za Mitrovića pokazao je i kineski vicešampion Gvangžu Evergrande koji trenira Fabio Kanavaro. Prema pisanju britanskog "Telegrafa" najozbiljniji od svih je Vest Hem. Čekićari su spremni da plate Fulamu čak 35.000.000 evra, što je više nego što su letos Kotidžeri platili Njukaslu (20.000.000 evra). Ostaje da se vidi kako će se Mitrovićeva engleska priča dalje odvijati pošto je vezan ugovorom sa Fulamom do 2023. godine. Nesumnjivo je da Srbin želi da pokaže kako nije samo igrač za drugu ligu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.