UPRKOS UBEDLJIVOM PORAZU OD BRAZILA: Selektor Ivančić optimista pred naredne izazove!
Detalj sa meča između Srbije i Brazila, Foto: Starsport©

NIJE BILO LAKO

UPRKOS UBEDLJIVOM PORAZU OD BRAZILA: Selektor Ivančić optimista pred naredne izazove!

Sledeći izazov za futsal reprezentaciju Srbije biće prijateljski dueli sa Azerbejdžanom 15. aprila u Zrenjaninu i dan kasnije u Požarevcu

Objavljeno:

Futsal reprezentacija Srbije izgubila je u prijateljskom meču u Beogradu od Brazila sa 5:1.

Dvostruki strelac za Brazilce bio je Gadeija, u četvrtom i 40. minutu, a pogađali su još Danijel u šestom, Fernando u 25. i Rato u 39. minutu dok je strelac za srpski nacionalni tim bio Rakić u 17. minutu. Sledeći izazov za futsal reprezentaciju Srbije biće prijateljski dueli sa Azerbejdžanom 15. aprila u Zrenjaninu i dan kasnije u Požarevcu.

- Ostvarili su zasluženu pobedu. Nismo iskoristili sve prilike. Znali smo da če tako biti. Mislim da ćemo iz ovoga izaći kao novi tim. Mislim da imamo mesta za napredak. Zahvaljujem se publici što je došla u velikom broju da nas podrži. Zahvalio bih se svim igračima na sjajno odigranoj partiji, dali su maksimum i nadam se da ćemo uspeti da podignemo to na nivo više. Očekuju nas druge utakmice - rekao je Goran Ivančić, selektor futsal reprezentacije Srbije.

Sve je to samo uvertira za oktobar i početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2020. godine. Pre toga, Srbija će da odigra još četiri meča, dva sa Hrvatskom i dva s Holandijom.

- Zahvalio bih se publici u Nišu i Beogradu na velikom odzivu i kao što je i selektor rekao mislim da je bilo teško da popnovimo igru iz prvog meča. Bilo je teško da zadržimo isti nivo i koncentracije i fizičke spreme na drugoj utakmici i mislim da je to presudilo i da je bilo na strani brazilskih igrača. Za nas je ovo novo iskustvo i pokazatelj u kom pravcu treba da idemo ubuduće - izjavio je Miloš Simić, futsal reprezentativac Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.