LE: Feliks rastužio Jovića, ali Ajntraht ima šansu! Viljareal potonuo, Čelsi u nadoknadi, Arsenal bolji u derbiju!
Žoao Feliks je bio junak meča sa tri postignuta gola, Foto: AP

liga evrope

LE: Feliks rastužio Jovića, ali Ajntraht ima šansu! Viljareal potonuo, Čelsi u nadoknadi, Arsenal bolji u derbiju!

Revanš mečevi su na programu 18. aprila.

Objavljeno:

Odigrani su prvi mečevi četvrtfinala Lige Evrope.

U Lisabonu je Benfika slavila protiv "srpskog" Ajntrahta rezultatom 4:2 i sa lepom prednošću putuje na revanš u Frankfurt.

Počelo je loše po tim Adija Hitera, pošto je već u 20. minutu štoper gostiju N'Dika morao da napusti teren zbog crvenog kartona, a jedanasterac je u gol pretvorio mladi Žoao Feliks koji je bio junak meča pošto je postigao još dva gola i zaokružio het-trik na večerašnjoj utakmici. Diaz je u 50. minutu takođe pogodio za Orlove iz Lisabona.

Ništa ne može da prođe bez Luke Jovića, pa tako i ovaj susret. Srpski "ubica golmana" je pogodio mrežu u 40. minutu posle sjajne asistencije Rebića i tako postigao gol svom vlastitom klubu odakle je otišao na pozajmicu u Nemačku. Rezervista Pacijenca je doneo nadu pred revanš lepim lobom glavom u 70. minutu utakmice.

foto: AP

Arsenal je na svom Emirejtsu savladao Napoli sa 2:0 i takođe obezbedio mirnih sedam dana do meča u Napulju.

Remzi je načeo goste brzim golom 15. minutu, a Kulibali je pogodio sopstvenu mrežu u 25. minutu igre što će se kasnije ispostaviti kao konačan rezultat ovog derbija Lige Evrope.

foto: AP

U Španiji je odigran meč timova iz iste države između Viljareala i Valensije, a pobednika su odlučili golovi Slepih miševa u 90. minutu - 1:2

Poveli su gosti sa Mestalje već u 6. minutu golom Guedeša, nakon što je Pareho promašio jedanaesterac i postigli veoma važan pogodak u gostima. Na izjednačenje se čekalo do 36. minuta, kada je stari lisac Kazorla sa bele tačke poravnao rezultat ovog lokalnog derbija.

Vas i Guedeš su golovima u nadoknadi vremena doneli pobedu Valensiji.

foto: EPA

Prag je bio poprište meča između Slavije i Čelsija, a rezultat je bio 0:1 za tim iz Londona.

Posle velike borbe, Markos Alonso je golom u 87. minutu doneo pobedu Čelsiju i možda srušio snove navijača Slavije o neverovatnom uspehu češkog tima.

Revanš mečevi su na programu 18. aprila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.