DANAS JE DAN DERBIJA: Evo šta se sve događalo na najvećoj srpskoj svetkovini! (FOTO)

MEČ ZA KOJI SRBIJA ŽIVI

DANAS JE DAN DERBIJA: Evo šta se sve događalo na najvećoj srpskoj svetkovini! (FOTO)

U subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", Crvena zvezda i Partizan odmeriće snage u okviru 9. kola Jelen Superlige, a sva dešavanja koja su prethodila utakmici možete naći ovde
Objavljeno: 15:04h

Svanula je i subota 12. septembra 2015. godine i to znači da je stigao još jedan dan "večitog derbija". Biće ovo prilika da Crvena zvezda i Partizan odmere snage po 149. put u okviru domaćeg prvenstva. OD NJIH ZAVISI ISHOD DERBIJA: 5 duela koji bi mogli da odluče Večiti derbi! (FOTO) (VIDEO)

JUNACI I IZDAJNICI: Oni su igrali i za Zvezdu i za Partizan u derbiju! (FOTO) (VIDEO) BOMBE ZA SVA VREMENA: Ovo je 10 najboljih golova u Večitim derbijima! (VIDEO) Metereolozi najavljuju za danas sunčano i vedro vreme, a s obzirom da se na stadionu očekuje 40.000 gledalaca nema sumnje da nas sa početkom od 18.00 časova očekuje pravi spektakl.
PRŠTALA KRV, PUCALE GLAVE: Ovo su najžešće tuče Grobara i Delija na derbijima! (VIDEO) LIVE BLOG: 17.17 - Drulović prognozira nerešen ishod - 1:1! - Očekujem dobru atmosferu, Živković i Šaponjić iz Partizana bi mogli da obeleže derbi, a sa druge strane čovek odluke bi mogao da bude Luka Jović. U svakom slučaju, slažem se sa konstatacijom da bi voleo da mladi igrači budu u centru pažnje - rekao je Drulović za Espreso. 17.12 - Prema poslednjim informacijama, RTS će ipak direktno prenositi utakmicu. 16.44 - Evo kako izgleda korteo navijača Partizana koji je krenuo ka južnoj tribini stadiona Crvene zvezde.
16.32 - Velika je gužva na ulazima i prilazu stadionu Rajko Mitić. Na tribinama već ima par hiljada ljudi.

16.00 - Veliki broj pripadnika MUP-a će obezbeđivati današnju utakmicu između Partizana i Crvene zvezde.
15.37 - Bivši trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović izjavio je za naš portal da misli da će njegov bivši klub trijumfovati minimalnim rezultatom.
- Biće jako teško. Partizan ima dubinu koju može da napadne sa Oumarom, Trujićem i Živkovićem. Da se ja pitam Trujić bi odavno bio starter u timu crno-belih. Mislim da će Zvezda pobediti sa 1:0, ali ne bih da prognoziram ko će biti strelac - rekao je Lalatović za Espreso. 15.30 - Do početka utakmice ostalo je još dva i po sata, a za sada još uvek nema povećane tenzije na ulicama Beograda.
14:59 - Tokom čitavog dana na društvenim mrežama kruži kompromitujuća fotografija Stefana Babovića koja je izazvala žestoke reakcije kod navijača Partizana. 14.30 - Do sada je ukupno odigrano 148 duela između Partizana i Crvene zvezde. Crveno-beli imaju 61 pobedu, crno-beli 44, dok pobednika nije bilo 43. puta. 14.00 - Dejan Stanković, kome je juče bio rođendan, izjavio je da bi mu najveći poklon bio pobeda Crvene zvezde u 149. "večitom derbiju". KAKVE SU TO BOMBE BILE: Najbolji golovi Dejana Stankovića u karijeri! (VIDEO)
13.51 - Svi se nadamo da će današnji dan u Beogradu i Srbiji proći bez incidenata, pre, posle i za vreme utakmice.
13.16 - Neki ljubitelji fudbala u Srbiji, radije će se opredeliti da gledaju veliki engleski derbi između Mančester Junajteda i Liverpula, nego duel Zvezde i Partizana.
12.50 - Večerašnji derbi biće i prilika za mnogobrojne igrače da po prvi put zaigraju u srpskoj fudbalskoj svetkovini. Imamo potencijalnih 25 debitanata, a desiće se i jedno izjednačavanje rekorda. Naime, Saša Ilić će po 25 igrati utakmicu protiv Crvene zvezde, koliko i rekorder Partizana, Moca Vukotić.
12.30 - Partizan nije zabeležio pobedu u proteklih četiri okršaja igranih na Zvezdinom stadionu, računajući i Kup utakmice. Poslednji trijumf Partizan je zabeležio u sezoni 2011/2012, kada je bilo 2:0 za klub iz Humske.
12.00
Svanula je i subota 12. septembra 2015. godine i to znači da je stigao još jedan dan "večitog derbija". Biće ovo prilika da Crvena zvezda i Partizan odmere snage po 149. put u okviru domaćeg prvenstva. 11.15
11.00

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.