STRAVIČNA PRIČA: Fudbaler slomio devojci vilicu, naplavio je štanglom, pa je terao da jede farbu!
Ris Tompson, Foto: Printscreen

ZATVORITE GA!

STRAVIČNA PRIČA: Fudbaler slomio devojci vilicu, naplavio je štanglom, pa je terao da jede farbu!

Mučenje je trajalo tri dana, a na kraju ju je ostavio u užasu i sa strašnim povredama, uz brojne modrice i posekotine

Objavljeno: 14:52h

Stravična priča stiže nam iz Engleske, a akteri ove horor drame su fudbaler i njegova sada već bivša devojka koja je pretrpela stravično mučenje!

- Udario me je štanglom, slomio vilicu. Terao mi je da poližem svežu farbu sa poda, a onda je slomio još jedno ogledalo, baš iznad moje glave. Kada je podigao to drugo, mislila sam da ću umreti. Vrištala sam da stane. Rekao mi je da spustim ruke i da izdržim batine 'kao zrela osoba' - otkrila je nesrećna devojka detalje užasa koji je preživela kada joj ga je u septembru prošle godine priredio dečko, fudbaler Ris Tompson.

Mučenje je trajalo tri dana, a na kraju ju je ostavio u užasu i sa strašnim povredama, uz brojne modrice i posekotine, slomljena joj je i vilica.

Nasilnik je ove sedmice osuđen na tri godine i četiri meseca zatvora, uz desetogodišnju zabranu prilaska nesrećnoj devojci.

Tompson je fudbalsku karijeru počeo u Linkoln Sitiju, zatim je nastupao za Jork Siti u Ligi dva i nižerazrednim klubovima Boston junajted i Giseli, za koji je igrao u momentu stravičnog pira.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.