PLJUNUO BIH PO SEBI KADA BI TO URADIO: Nenad Lalatović o prelasku u Partizan!
Nenad Lalatović, Foto: Beta/Saša Đorđević

otvoreno

PLJUNUO BIH PO SEBI KADA BI TO URADIO: Nenad Lalatović o prelasku u Partizan!

Trener Nišlija odgovarao na pitanja navijača pred duel sa Crvenom zvezdom

Objavljeno:

Sezona iz snova traje za ekipu Radničkog iz Niša - Nenad Lalatović je odradio sjajan posao na Čairu, ali tek sada sledi ono pravo.

Nišlije pred sobom imaju dva izazova - nalaze se na drugom mestu Superlige Srbije i jedini mogu da ugroze Crvenu zvezdu, sa kojom igraju u subotu od 18 časova, dok im je primaran cilj ove sezone osvajanje Kupa Srbije, gde ih očekuje dvomeč sa Partizanom.

Trener Radičkog Nenad Lalatović je u intervjuu za fejsbuk stranicu kluba iz Niša odgovarao na pitanja navijača pred meč sa Zvezdom.

Da li će slaviti pobedu ukoliko Radnički savlada šampiona Srbije?

- Naravno da ću slaviti ako pobedimo. Nema razloga da ne slavim. Ja sam profesionalac.Sve je meni Zvezda pružila u životu i uvek ću to ceniti, ali ja sam sad trener Radničkog. Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu, ako tako bude - radovaću se!

Kako bi ocenio partije svojih igrača ove sezone?

- Sa 11 - nije se dvoumio Lalatović.

Jedno od zanimljivijih pitanja odnosilo se na eventualni prelazak u Partizan.

- Nema tih para, pljunuo bih po sebi i porodici, i po nekome ko mi je sve u životu pružio - istakao je 41-godišnji strateg.

Sa druge strane poziv reprezentacije Srbije bi prihvatio, ističe Lalatović.

- Sigurno da bih prihvatio, to je velika čast i kruna karijere. Ima vremena za sve. Ja sam mlad što se tiče trenerskog posla i mogu da radim još 20 godina, voleo bih naravno da budem selektor Srbije, ali ako zaslužim naravno.

Luka Jović
Luka Jovićfoto: EPA

Najbolji igrač kojeg je trenirao je za Lalatovića napadač Ajntrahta Luka Jović.

- Moram da izvojim Luku pošto je naš najbolji i najtraženiji igrač. Ja sam mu dao priliku u Crvenoj zvezdi sa samo 16 godina. Takođe, fudbaler koji je najveći profesionalac kojeg sam trenirao je Nikola Drinčić - rekao je Lalatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.