PARTIZAN I MANČESTER SITI IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO: Nisu Jovetić, Savić i Nastasić, već jedna mnogo bizarnija stvar!
FK Partizan - FK Mančester Siti, Foto: AP, Beta

DA SE PRISETIMO...

PARTIZAN I MANČESTER SITI IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO: Nisu Jovetić, Savić i Nastasić, već jedna mnogo bizarnija stvar!

I tada, kao i sada, mnogo se pričalo o Hariju Kejnu, ali iz drugih razloga

Objavljeno:

U utorak uveče odigrana je prva četvrtfinalna utakmica između Totenhema i Mančester Sitija na novom stadionu Pevaca, koji je ove sezone izgrađen.

Popularni Pevci su slavili sa 1:0, a sve zahvaljujući Hjon Min Sonu, koji je postigao pobedonosni gol, i to tek pošto je Hari Kejn morao da napusti teren zbog povrede koju mu je naneo Fabijan Delf.

Sve to nije se dopalo jednom navijaču Spursa, koji je posle 10-ak minuta uleteo u teren i uneo se Delfu u facu, jer je levi bek Sitija odgovoran što najbolji igrač Totenhema verovatno i do kraja sezone neće moći na teren.

Sad kad ste videli kako je izgledao taj "napad" huligana, podsetimo se jedne slične situacije.

Bila je to grupna faza Lige Evrope, u grupi su bili Totenhem, Bešiktaš, Asteras Tripolis i Partizan, a sličan incident ovom od utorka veče dogodio se na tadašnjem Vajt Hart Lejnu.

Doduše, tada Hari Kejn nije povređen, već ga je Lazar Ćirković doslovno spakovao u džep (rezultat je bio 0:0, ali to ništa nije značilo crno-belima koji su ispali iz daljeg takmičenja), ali jeste se dogodilo uletanje navijača na teren.

Doduše, nije napadnut nijedan igrač Partizana, već su tri momka uletela na travnjak Vajt Hart Lejna zbog gerilskog marketinga, iliti snimanja reklame selfijem (koju iz marketinških razloga ne smemo da podelimo sa vama ovde).

Bila je to scena koja je mnoge ostavila u šoku, ali bitno je da nije bilo nikakvog nasilja - kako verbalnog, tako ni fizičkog.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.