NAŠ CILJ JE I BIO TREĆE MESTO: Igrač Partizana ubeđen da su oštećeni za penal protiv Vojvodine!
Zoran Tošić kaže da je Partizan oštećen za penal u Novom Sadu, Foto: Starsport©

Hladne glave

NAŠ CILJ JE I BIO TREĆE MESTO: Igrač Partizana ubeđen da su oštećeni za penal protiv Vojvodine!

Crno-beli uoči plej-ofa zauzeli su mesto iza Zvezde i Radničkog na tabeli

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da srećan zbog gola iz slobodnog udarca u porazu od Vojvodine (3:2), ali da mora da pruža još bolje partije. - Drago mi je zbog gola. Trudiću se da nastavim u ovom ritmu i da budem još bolji. Žao mi je što nije sviran penal nad Uroševićem pri rezultatu 1:1. Na snimku se vidi da je bio. Utakmica bi mogla da ode u našem smeru - rekao je Tošić.

Meč u Novom Sad koji se igrao nedelju, bio je prekinut na 15 minuta početkom drugog poluvremena zbog uvredljivog skandiranja navijača crno-belih prema domaćinima. - Mislim da prekid nikom nije prijao. Nastavili smo da pokušavamo,ali neshvatljivo je da dozvolimo da primimo gol u poslednjim minutima. Nekada kada ne možeš da pobediš, bitno je i da ne izgubiš. Ali očigledno da moramo još puno da učimo - rekao je krilni igrač Partizana.

Zoran Tošić je postigao sjajan gol iz slobodnog udarca
Zoran Tošić je postigao sjajan gol iz slobodnog udarcafoto: Starsport©

Posle poraza u Novom Sadu, crno- beli su ostali na trećem mestu sa 27 bodova, a Tošić je istakao da je to bio cilj. - Naš cilj je i bio da završimo na trećem mestu. Igramo derbi na Marakani, ali utakmice sa konkurentima za Evropu igramo kod kuće i to je ono što je bitno. Prvi je Čukaricki ,moramo da se probudimo ukoliko želimo da pobedimo - rekao je on i osvrnuo se i na nedelju kojoj su odigrali tri utakmice. - Bila je naporna nedelja. Nov je je stručni štab, nisu imali vremena da nam prenesu sve zahteve. Sada imamo malo više vremena, verujem da ćemo izgledati bolje već protiv Čukaričkog - zaključio je Tošić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.