NAVIJAČI BRUTALNO PRETUKLI SUDIJU: Šutirali su ga i udarali bokserima! Jedva je izvukao živu glavu!
Huligani tuku sudiju na meču u Bosni, Foto: Printscreen/Twitter

HULIGANSKO DIVLJANJE

NAVIJAČI BRUTALNO PRETUKLI SUDIJU: Šutirali su ga i udarali bokserima! Jedva je izvukao živu glavu!

Gosti su pobedili sa 1:0, a nezadovoljni navijači domaćeg tima su pretukli sudiju Huseina Svrakića

Objavljeno:

Novi incident napravili su navijači niželigaških klubova u Bosni i Hercegovini.

Posle proslave gola pucnjavom iz pištolja, sada je došlo do tuče na susretu Poleta iz Palanke i Omazića 1937. Gosti su pobedili sa 1:0, a nezadovoljni navijači domaćeg tima su pretukli sudiju Huseina Svrakića.

Na snimku bosansko-hercegovačkog portala “Sport.sport.ba” vidi se kako 20 pristalica domaćeg tima uleće na teren i nasrće na sudiju. Bacili su ga na zemlju, šutirali i udarali bokserima dok su navijači odobravali huligansko divljanje.

Grupa od 20-tak momaka je utrčala na teren i počeo sam da bežim. Ipak, oborili su me na pod, šutirali, udarali bokserima, ne znam više ni šta se sve dešavalo… Uspeo sam se nekako da se izvučem, ni sam ne znam kako. Počeo sam da bežim i stigao do domaće svlačionice gde su me zaštitili fudbaleri, do dolaska policije. Kasnije sam završio u bolnici, gde su ustanovljeni udarci u predelu glave i leđa. Teško mi pada sve ovo. Ne znam kako sam ostao živ. Teško će mi biti da nastavim, sigurno neću da se predam. Želim da napredujem. Nisam neki sudija koji će doći da pravi cirkus, ima i snimak utakmice, sve moje odluke su bile po pravilu. U tri godine sudijskog iskustva prvi put mi se desilo ovako nešto – rekao je vidno potresen Svrakić za “Sport.sport.ba”.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.