HTEO SAM DA SE VRATIM, ALI PARTIZAN NEMA NOVCA: Bivši napadač otkrio u kakvim problemima se nalaze crno-beli!
Bivši fudbaleri Partizana: Trujić, Stevanović i Bandalovski, Foto: Dragana Udovičić

teška situacija

HTEO SAM DA SE VRATIM, ALI PARTIZAN NEMA NOVCA: Bivši napadač otkrio u kakvim problemima se nalaze crno-beli!

Zanimljivo da je Trujić nastupao za Tosno koji je proglasio bankrot i njemu ostao dužan pet plata, kao i premiju za osvojen Kup Rusije

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan prolazi kroz težak period u rezultatskom i finansijskom smislu, a o problemima u klubu progovorio je i bivši igrač crno-belih.

Nikola Trujić u Humskoj nije ostavio veći trag, a po odlasku iz Partizana igrao je za Vojvodinu, Tosno i rumunski Botosani, odakle je ove sezone stigao u Voždovac. Kako je sam izjavio za ruske medije pregovarao je sa Partizanom pre dolaska među „zmajeve“, ali do nove saradnje nije došlo.

– Pričao sam sa ljudima iz Partizana, postojala je mogućnost da se vratim, ali klub je trenutno u velikim problemima. Neću da krijem, Partizan je bez novca, u velikim finansijskim problemima. Partizan je veliki klub, ali ove sezone nema rezultate i zbog svega toga izabrao sam Voždovac. U Voždovcu problema nema, plate su uvek na vreme, iako nismo u vrhu tabele, rekao je Trujić.

Nikola Trujić, bivši napadač Partizana
Nikola Trujić, bivši napadač Partizana foto: Saša Pavlić Koky

Trujić je dodatno opisao situaciju u Srbiji.

– U Srbiji mogu po šest, sedam meseci da vam ne plate ništa. Glavni cilj igrača nije zarada, već da pokušaju da bljesnu i pređu u neki jači šampionat. A tamo i pitanje novca dolazi u prvi plan. Rekao bih da je to osnovna razlika između ruskog i srpskog šampionata, dodao je Trujić.

Zanimljivo da je Trujić nastupao za Tosno koji je proglasio bankrot i njemu ostao dužan pet plata, kao i premiju za osvojen Kup Rusije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.