Strpljenju je došao kraj! Liverpul otpustio trenera posle Mersisajd derbija!

ĆAO, ĆAO BRENDANE

Strpljenju je došao kraj! Liverpul otpustio trenera posle Mersisajd derbija!

Čelnici "crvenih" su samo nekoliko sati posle duela sa Evertonom odlučili da uruče otkaz Brendanu Rodžersu
Objavljeno: 20:38h

Gotovo je, nema više! Brendan Rodžers više nije trener Liverpula! Posle "Mersisajd derbija" u kome, istina "crveni" nisu poraženi od Evertona, ali jesu odigrali još jednom očajno, čelnici kluba su rešili da uruče otkaz dosadašnjem menadžeru. Javnost je o tome obaveštena putem saopštenja koje su potpisali vlasnik kluba Džon Henri i prvi operativci Tom Verner i Majk Gordon.

- Želeli bismo da izrazimo svoju najiskreniju zahvalnost Brendanu Rodžersu na značajnom doprinosu klubu i njegovom napornom radu i posvećenosti. Svi smo doživeli neke divne trenutke sa Brendanom i sigurni smo da će on uživati u nastavku karijere. - Bila je ovo teška odluka, ali smo svesni da nam je to bila jedina mogućnost za uspeh na terenu. Ambicije i pobede su u srcu onoga što želimo Liverpulu i verujemo da će nam ova promena pomoći u tome. Potraga za novim menadžerom je u toku i verujemo da ćemo naći rešenje na duže staze - navodi se u saopštenju.
Od početka sezone je Rodžers bio pod pritiskom navijača i javnosti, pre svega zbog potrošenih stotina miliona evra u prethodnim godinama, a rezultati su izostali kao i do sada. Javnost ga je smenjivala već nekoliko puta, a nedeljama traju šaputanja da će ga ne klupi kluba sa "Enfilda" zameniti Jirgen Klop, dok se kao potencijalni kandidat pominje i Karlo Anćeloti. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.