MEČ VOJVODINE I PARTIZANA NEREGULARAN? Utakmica namerno počela kasnije - iz Novog Sada imaju smešna opravdanja!
Navijači Vojvodine na jednom od mečeva sa Partizanom, Foto: Starsport©

potencijalni skandal

MEČ VOJVODINE I PARTIZANA NEREGULARAN? Utakmica namerno počela kasnije - iz Novog Sada imaju smešna opravdanja!

Čekaju se dopunski izveštaji delegata Predraga Ratkovića...

Objavljeno:

Derbi meč 30. kola Superlige između Vojvodine i Partizana na “Karađorđu“ počeo je pet minuta kasnije u odnosu na druge mečeve zbog čega bi ceo slučaj mogao da se nađe i pred Disciplinskom komisijom FSS.

Duel u Novom Sadu se zbog kasnijeg skandiranja Partizanovih navijača na nacionalnoj osnovi završio skoro 20 minuta nakon što su završeni svi ostali mečevi 30. kola i baš je u toj “nadoknadi“ domaći tim postigao dva gola i ostvario pobedu koja ga je sačuvala u osam najboljih u Srbiji.

Međutim, tih petnaestak minuta nije problem, jer su sudije postupile po pravilima kada su zaustavile meč i zapretile i potpunim prekidom ako se zavađene navijačke frakcije crno-belih ne uljude i ne prestanu da vređaju domaću publiku. Problem je, samo jedan od mnogih sa “Karađorđa“, što je utakmica uopšte počela pet minuta nakon predviđenog termna.

- Sve utakmice i jesu počele na vreme, osim pomenute u Novom Sadu. Vojvodina je petominutnim kašnjenjem mogla da naruši regularnost takmičenja. Sa druge strane, sve ekipe koje su se borile za tri boda su pobedila. Ipak, to ne menja ništa, jer ima elemenata za prijavu protiv domaćina -rekao je za Sportski žurnal direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Vojvodina se pravdala tvrdnjom da je čekala signal TV Arene i da su zbog toga kasnili iako ih je sudija Miloš Đorđić dva puta pozivao da izađu iz svlačionice.

- Svi su bili u tunelu i spremni za utakmicu, televizija, igrači Partizana, sudije, tako da opravdanje sa TV Arenom nije tačno - jasan je Bulatović.

Čekaju se dopunski izveštaji delegata Predraga Ratkovića. Potom možda i prijava Disciplinskoj komisiji FSS. Izvesno je da će zbog incidenta navijača i Partizan biti kažnjen, dok je ćemo za tih pet minuta kašnjenja još videti.

Fudbaleri Vojvodine slave pobedu
Fudbaleri Vojvodine slave pobedu foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.