NASTASIĆ NAPUŠTA ŠALKE, SUBOTIĆ IDE IZ SENT ETJENA: Za jednog se otimaju, a drugi će morati da se pomuči na leto!
Nastasić i Subotić u Šćepovićevom društvu na treningu reprezentacije, Foto: Dado Đilas

VIDEĆEMO ŠTA ĆE BITI

NASTASIĆ NAPUŠTA ŠALKE, SUBOTIĆ IDE IZ SENT ETJENA: Za jednog se otimaju, a drugi će morati da se pomuči na leto!

Kako prenosi lokalni list iz Sent Etjena, klub sa stadiona Žofroa Gišar odlučio je da ne produži saradnju sa nekadašnjim defanzivcem Borusije iz Dortmunda

Objavljeno:

U istom danu pojavile su se vesti o selidbi dva srpska štopera iz klubova za koji trenutno nastupaju.

Matija Nastasić (i dalje aktuelni reprezentativac, bar se nadamo) će najverovatnije napustiti Šalke na leto, a interesovanje za srpskog internacionalca pokazali su veliki gradski rivali Sevilja i Betis, dok se piše i o Nevenu Subotiću, bivšem fudbaleru srpskog nacionalnog tima.

Kako prenosi lokalni list iz Sent Etjena, klub sa stadiona Žofroa Gišar odlučio je da ne produži saradnju sa nekadašnjim defanzivcem Borusije iz Dortmunda.

Iskusni 30-godišnji štoper će tako za vreme leta morati da bira novu sredinu, a francuski mediji javili su pre nekog vremena da je već dobio ponudu iz Fenerbahčea, jer tamo radi Damijen Komoli, bivši čelnik Sent Etjena.

Što se Nastasića tiče...

Novi-stari sportski direktor Sevilje Monći već nekoliko puta je želeo da dovede srpskog štopera u Sevilju, kao i u Romu dok je radio na Olimpiku, ali se to nije desilo. U priču se umešao i Betis kojem je takođe potreban štoper, pa ćemo videti gde će Matija nastaviti karijeru od leta 2019. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.