POTPISAO ZA VELIKANA, A NISU NI ZNALI KO MU JE OTAC: Ronaldinjov sin je buduća zvezda svetskog fudbala!
Ronaldinjo, Foto: EPA/Paulo Fonseca

PRIČA ZA FILMSKO PLATNO

POTPISAO ZA VELIKANA, A NISU NI ZNALI KO MU JE OTAC: Ronaldinjov sin je buduća zvezda svetskog fudbala!

Život zaista piše romane...

Objavljeno:

Ronaldinjov sin Žoao Mendeš je nakon uspešne probe u Kruzeiru potpisao višegodišnji ugovor sa tom ekipom, a da pritom nije želeo da otkrije ko mu je otac.

Mendeš, koji igra na poziciji napadača, postao je novi član brazilskog Kruzeira nakon što je uspešno prošao probne treninge, a svi u Kruzeiru su ostali šokirani kada je Mendeš otkrio da je sin jednog od najboljih fudbalera svih vremena – Ronaldinja.

U Kruzeiru su naveli da nisu znali da je Mendeš Ronaldinjov sin i da je potpisan zbog svojih fudbalskih karakteristika, a ne zbog slavnog oca. Kako su istakli, poseduje izuzetnu tehniku, osećaj prostor kao i brzinu uprkos njegovoj konstituciji. - Mendeš je prošao klupska testiranja bez znanja čiji je sin, sve je ostvario sopstvenim radom i talentom, a kada je već postao član kluba saznali smo da je čuveni Ronaldinjo njegov otac - rekao je predsednik Kruzeira Amarildo Ribeiro.

Žoao Mendeš je potpisao ugovor sa Kruzeirom do 2025. godine, a finansijski detalji nisu objavljeni.

- Moj san je da jednog dana potpišem profesionalni ugovor sa ekipom kao što je Kruzeiro, da zaigram za tu ekipu, da postignem pogodak na Minerau i da taj gol proslavim sa navijačima i njima ga posvetim - rekao je mladi Žoao Mendeš.

Ako je suditi po tome kakav mu je otac majstor bio, ne bi čudilo da za par godina gledamo "novog" Ronaldinja negde u Evropi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.