FUDBALER CRNO-BELIH PRIZNAO: Ekipa je u psihološkom problemu!
Đorđe Ivanović, Foto: Starsport©

OPTIMIZAM

FUDBALER CRNO-BELIH PRIZNAO: Ekipa je u psihološkom problemu!

Izabranici Save Miloševića u nedelju su izgubili od Vojvodine u Novom Sadu sa 3:2 i regularni deo takmičenja u Superligi Srbije završio na trećem mestu

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović rekao je da je ekipa u "psihološkom problemu" i da se to vidi na terenu.

On je najavio i da će u narednom periodu doći do promena.

- Kratko je vreme od kad je trener Savo Milošević tu da bismo mogli nešto odmah da promenimo. Potrebno je vreme koje očito nismo imali unazad par dana, jer je ekipa u psihološkom problemu, što se i vidi na terenu. Ali, pred nama je sledeća nedelja da sve probamo, ispravimo i vratimo se na pravi put - rekao je Đorđe Ivanović.

Psihološki problem ekipe je u nekoliko navrata pominjao i trener Savo Milošević.

- Jednostavno, loša serija rezultata što nismo smeli nikako da dozvolimo i reflektuje se na ovaj način... Došli su krizni trenuci za naš klub, ali mi ćemo to prebroditi i vratiti Partizan tamo gde mu je mesto - dodao je.

Partizan je u nedelju izgubio od Vojvodine u Novom Sadu sa 3:2 i regularni deo takmičenja u Superligi Srbije završio na trećem mestu, a upravo je Ivanović bio strelac na tom meču i tako se na pravi način vratio na teren posle povrede Ahilove tetive.

- Kod mene uvek ima želje i uvek će je i biti. Mnogo mi je drago zbog gola koji sam postigao, jer to je odraz moje želje, truda i rada. Povreda me odvojila gotovo mesec dana od terena i rada sa ekipom, ali ja nisam mnogo izgubio u kondiciji, jer sam trenirao dva puta dnevno u teretani i radio u bazenu trudeći se da spreman dočekam prvenstvo. Naravno, mnogo mi je bilo teško, ali ne bih da se vraćam na taj period, bilo pa prošlo i ne ponovilo se - izjavio je Đorđe Ivanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.