RAZUMEM NAVIJAČKE STRASTI, ALI... Savo Milošević poručio navijačima šta misli o povicima sa tribina!
Savo Milošević, Foto: Beta/Branislav Božić

TRENER CRNO-BELIH JASAN

RAZUMEM NAVIJAČKE STRASTI, ALI... Savo Milošević poručio navijačima šta misli o povicima sa tribina!

Oglasio se i raspoloženi Radovan Krivokapić, trener Voše

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana poraženi su u Novom Sadu od Vojvodine sa 3:2 posle 107 minuta igre! Trener Partizana Savo Milošević, čestitao je domaćem zimu na zasluženoj pobedi.

- Čestitke Vojvodini, pokazali smo neke slabosti. Težak je put pred nama, moramo se pripremiti kako bi popravili igu u nastavku takmičenja - rekao je Milošević.

Prekid meča u Novom Sadu
Prekid meča u Novom Sadu foto: Arenasport

Prekid je bio i tema na konferenciji za novinare. Razumljivo, osudila su ga oba trenera.

- Zaista razumem navijačke strasti, ali... Ne mogu da prihvatim takve povike u mojoj zemlji! U Vojvodini. živi 20 nacija i narodnosti, neshvatljivo... - poručio je Savo Milošević.

Sa druge strane Radovan Krivokapić je blistao od sreće, a pre nego što se obratio novinarki Arenasport televizije, rukovao se sa svim ljudima na koje je naleteo, prihvatajući čestitke za ovaj podvig u poslednjih pet kola.

- Kako da ne budem srećan, kad smo uložili ovoliko truda. Nismo imali kud, nismo imali dalje, videli ste radost na kraju, ovo je za nas trenutno uspeh, ali ovo više nikada ne sme da se desi Vojvodini. Ovakvu radost možemo da doživljavamo kad se borimo za Evropu, a ne za osmo mesto - jasan je bio Krivokapić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.