LEPA VEST ZA MLADENA KRSTAJIĆA: Belgija ga odjavila - da li će vunderkind zaigrati za Srbiju?
Mladen Krstajić, Foto: EPA/David Hecker

odluka je na njemu

LEPA VEST ZA MLADENA KRSTAJIĆA: Belgija ga odjavila - da li će vunderkind zaigrati za Srbiju?

Selektor Srbije U-21 Goran Đorović bi u slučaju da Mile odluči da nastupa za Orlove imao veliko pojačanje za predstojeće EP za mlade

Objavljeno: 15:28h

Vest koja može da raduje sve u FS Srbije - jedan od najtalentovaniji golmana Evrope Mile Svilar nije dobio poziv reprezentacije Belgije (U21), tako da i dalje postoji mogućnost da golman Benfike zaigra u dresu Srbije.

Čuvar mreže Benfike iz Lisabona je u mlađim katagorijama nastupao za reprezentaciju Belgije, a nedavno se pojavila mogućnost da zaigra iz selekciju Srbije.

Mile, inače sin nekadašnjeg golmana fudbalske reprezentacije Jugoslavije Ratka Svilara, još uvek nije odlučio kom će se „carstvu privoleti“, a ta dilema trajaće još neko vreme.

Mile Svilar
Mile Svilarfoto: AP

Belgijski mediji preneli su informaciju da Svilar neće dobiti poziv od strane Saveza te zemlje za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine, koje se u junu igrati u Italiji i San Marinu. Razlog je njegova neodlučnost.

- Rekao sam mu još na početku kvalifikacija da razmisli da li dostupan za nas. Poručio je tada da nije siguran hoće li obući dres Belgije ili Srbije. Sigurno ga nećemo voditi na završni turnir u Italiju, a za dalje ćemo videti. Mislim da je on razumeo našu odluku - jasan je bio selektor Belgije De Vilde u izjavi Rekordu.

Ukoliko je ova informacija tačna, selektor Srbije U-21 Goran Đorović mogao bi da iskoristi priliku i uputi poziv 19-godišnjem golmanu za EP 2019, a svakao da ova vest može da raduje i Mladena Krstajića, pošto sa razlog kod imena Mile Svilar stoji epitet vunderkind.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.