PRELEPO POPODNE NA ADI CIGANLIJI: Mladi navijači Zvezde igrali fudbal sa svojim idolima!
Mladi navijači Zvezde igraju "stoni" fudbal sa svojim idolima, Foto: FK Crvena zvezda

SJAJAN DOGAĐAJ

PRELEPO POPODNE NA ADI CIGANLIJI: Mladi navijači Zvezde igrali fudbal sa svojim idolima!

Oprobali su se u stonom fudbalu, ali u realnoj veličini

Objavljeno:

Vrlo zanimljivo druženje na Adi Ciganliji ove subote bilo je pravo zagrevanje za nedelju i utakmicu sa Proleterom od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

Bilo je to tradicionalno okupljanje zvezdaša sa fudbalerima Crvene zvezde pred novi superligaški meč. Na samom ulazu na Adu Ciganliju okupio se veliki broj zvezdaša, koji su bili u prilici da se druže sa kvartetom asova.

Nemanja Milunović, Srđan Babić, Dejan Joveljić i Aleksa Vukanović proveli su nekoliko sati u davanju autograma na svojim karticama, a neizbežno je bilo i fotografisanje, i tako su nastavili niz akcija u kojima crveno-bela publika ima priliku da se upozna sa svojim idolima.

Glavni događaj pored druženja sa Zvezdinim igračima bio je turnir u ljudskom stonom fudbalu. Prijavilo se čak 12 ekipa sa po šest igrača, uzrasta 7-15 godina, a raduje što je učestvovao i veliki broj devojčica.

Svi učesnici su dobili po ulaznicu za sutrašnju utakmicu sa Proleterom i imaće priliku da bodre svoje idole u poslednjem susretu pred plej-of i podelu bodova.

Viđeno je nekoliko vrlo zanimljivih i neizvesnih partija, sve u duhu fer-pleja i druženja za pamćenje. Igralo se po eliminacionom sistemu i turnir je osvojila ekipa "Sremčice", čiji su igrači kao nagradu dobili po dres Crvene zvezde i imali su jedinstvenu priliku da odigraju revijalnu utakmicu stonog fudbala sa našim fudbalerima.

- Stvarno nam uvek prija kada vidimo koliko nas ljudi podržava. Ovakve akcije su prilika da se družimo sa našim navijačima i da im se barem malo, pored pobeda, odužimo za svu podršku koju nam pružaju. Najmanje što možemo je da malo popričamo sa njima, slikamo se i podelimo autograme. Nadamo se da će u što većem broju doći i u nedelju na Marakanu da zajedno napravimo još jedan korak ka duploj kruni - poručio je štoperski tandem Milunović-Babić, a napadači Vukanović i Joveljić su dodali:

- Navijači su naš veliki pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili tu gde jesmo. Upravo zato nam je zadovoljstvo da se družimo sa njima kad god možemo. Ovog proleća stvarno imamo fantastičnu podršku i neka nas navijači nose do ostvarenja ciljeva, a da se prvo zajedno radujemo u nedelju - rekli su Vukanović i Joveljić.

Poslednji duel na Marakani pred plej-of i susret sa Proleterom u nedelju od 19 sati prilika je da izabranici Vladana Milojevića osete što snažniji vetar u leđa sa tribina na putu ka duploj kruni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.