Fudbaler Juventusa otkriva kako sačuvati Ronalda i šta vam jedino može pomoći protiv Mesija!

saveti za sve defanzivce

Fudbaler Juventusa otkriva kako sačuvati Ronalda i šta vam jedino može pomoći protiv Mesija!

Đorđo Kjelini dao je veoma zanimljivu izjavu za Eurosport
Objavljeno:

Odbrambeni fudbaler Juvenutsa Đorđo Kjelini je izjavio da je Kristijana Ronalda moguće zaustaviti, dok je, kako je rekao, Lionela Mesija skoro nemoguće zaustaviti, javlja Anadolu Agency. Italijan je za Eurosport kazao da je veoma važno znati što više detalja o protivniku. - Znanje o protivniku je ključno u fudbalu, na timskom kao i na pojedinačnom nivou. Tako znaš njegove karakteristike, prednosti i slabosti - rekao je Kjelini .

Ipak je istakao kako je Mesija skoro nemoguće čuvati bez obzira koliko ga prethodno analiziraš. - Naprimer, kada čuvaš Kristijana Rolanda, uvek ga pokušavaš onemogućiti da prebaci loptu na desnu nogu. Kada čuvaš Mesija, onda je bolje da počneš da se moliš. Šalu na stranu, svaki igrač ima svoje osobine i može se psihološki analizirati - kazao je Kjelini.
Prošle sezone u finalu Lige šampiona Juventus je izgubio upravo od Barselone za koju nastupa Mesi. - Mogli smo da pobedimo, imali smo svoje šanse. Ipak, mogli smo igrati i malo bolje, nije to bila baš savršena utakmica. Ubeđen sam da ćemo imati još šansi u budućnosti - istakao je Kjelini. (Espreso.co.rs/Izvor: AA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.