MILOJEVIĆU SE NE SVIĐA PONAŠANJE POJEDINIH IGRAČA: Već sam im pričao o tome!
Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

pred proleter

MILOJEVIĆU SE NE SVIĐA PONAŠANJE POJEDINIH IGRAČA: Već sam im pričao o tome!

- Nisam se posebno osvrtao na Vujadinov pogodak, ali rekao sam mu nekoliko stvari o njegovoj igri - rekao je strateg srpskog šampiona

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 30. kola Superlige Srbije sastaće se u nedelju, 7. aprila, od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“ sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred susret sa novosadskom ekipom.

- Na poslednjoj utakmici pred podelu bodova dočekujemo ekipu koja je obezbedila učešće u plej-ofu. Svi komplimenti Proleteru, oni su ekipa koja, iako je novajlija u elitnom društvu, imala odličan kontinuitet igara. Predvođeni su odličnim i iskusnim trenerom Radojičićem, trofejnim strategom koji se dokazao u mnogim klubovima. Njegov rad se najbolje vidi kroz odlične rezultate koje beleži Proleter. Ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu na Marakanu u što većem broju, da odigramo utakmicu u lepom ambijentu. Očekujem da se predstavimo u najboljem izdanju i da pripredimo lepu predstavu za sve ljubitelje fudbala – rekao je Milojević.

Zvezdin strateg osvrnuo se na kadrovske probleme u ekipi.

- Nećemo moći da računamo na Babića, Jovančića i Stojkovića zbog žutih kartona. Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene. Imamo problem sa Ebisilijom, koji od treninga pred susret sa Bačkom ima povredu i trenira individualno. Što se tiče Marka Gobeljića sačekaću procenu medicinskog tima, u kojoj je fazi oporavka i da li može neku minutažu da iznese ili je bolje da ga sačuvamo. Svakako je on igrač koji nam je potreban na utakmicama plej-ofa i u polufinalu Kupa, tako da ćemo biti oprezni sa njegovim povratkom na teren.

Trener crveno-belih istakao je da borba za titulu još uvek nije rešena.

- Očekuje nas još sedam utakmica, još 21 bod je u igri kada prođe susret sa Proleterom. Nakon podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela 1,5 bod. Radnički je svakako najozbiljniji kandidat za titulu pored nas.

Milojević je govorio i o golovima iz defanzivne linije tima.

- Nisam se posebno osvrtao na Vujadinov pogodak, ali rekao sam mu nekoliko stvari o njegovoj igri, potrebni su nam golovi iz defanzivne linije. Odbrambeni igrači se mnogo više raduju kad daju golove, jer im to nije prvobitni zadatak na terenu, ali zaista su nam važni pogoci naših centralnih bekova – poručio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.