TADIĆ PROGOVORIO O SVOJOJ SUDBINI U AJAKSU: Svi se pitaju da li ostaje ili odlazi?!
Dušan Tadić kao da je naveo između redova da će napustiti Ajaks, Foto: Profimedia

Između redova

TADIĆ PROGOVORIO O SVOJOJ SUDBINI U AJAKSU: Svi se pitaju da li ostaje ili odlazi?!

Reprezentativac Srbije ne isključuje mogućnost da na kraju sezone napusti Amsterdam

Objavljeno: 14:44h

Dušan Tadić igra najbolji fudbal u celoj svojoj karijeri i već sada se uveliko piše da bi posle samo jedne sezone mogao da napusti Ajaks.

Srpski reprezentativac je privukao pažnju najvećih evropskih klubova, posebno kada je odigrao simultanku na "Santjago Bernabeu" protiv Reala, pa sada već uveliko traje nagađanje da li će napustiti Amsterdam.

To je bila i tema intervjua koji je dao, gde je naveo između redova da postoji takva mogućnost, ali da on trenutno ne želi o tome da uopšte išta zna.

Dušan Tadić igra sezonu života u Ajaksu
Dušan Tadić igra sezonu života u Ajaksufoto: EPA/Georgia Panagopoulou

- Fudbal je nepredvidiv. Ponekad pomisliš da ostaješ, pa se neke stvari dese. Ipak, ne razmišljam sada o mogućem transferu, ne želim da se opterećujem. Čak sam i mom menadžeru rekao da mi ništa ne govori do kraja sezone, jer želim da se fokusiram na utakmice - rekao je Tadić i nastavio:

- Najvažnije je da sam srećan ovde i da uživam u svakom trenutku. Videćemo šta će biti, ali volim klub i sve oko njega: navijače, saigrače, trenere, baš sve.

Najvažniji meč u Nemačkoj ove sezone biće odigran danas od 18.30 u Minhenu - Bajern sa 61 bodom čeka Dortmund koji ima 63 boda. Kec na Alijanc Areni je 1,55, dvojka 6,00, a iks 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za derbi Bajern - Dortmund.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.