NAJMLAĐE DELIJE IMAJU PRILIKU DA ZAIGRAJU U ZVEZDI: Na njima je da pogode ko će biti strelac prvog gola u nedelju!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

pokušajte

NAJMLAĐE DELIJE IMAJU PRILIKU DA ZAIGRAJU U ZVEZDI: Na njima je da pogode ko će biti strelac prvog gola u nedelju!

Termin održavanja kampa je od 8. do 13. jula u Beogradu

Objavljeno:

Pred utakmicu sa Proleterom najmlađi zvezdaši moći će da se oprobaju u nagradnoj igri i osvoje učešće na Zvezdinom kampu.

Crveno-beli će u nedelju od 19 sati odigrati poslednju utakmicu na svom terenu pred plej-of i naši najmlađi navijači, od osam do 12 godina, biće u prilici da pogađaju ko će biti strelac prvog gola za Zvezdu protiv Proletera i u kom minutu utakmice. Možda vas baš vaš favorit odvede do pobede! Zato pozivamo decu i roditelje da dovedu svoje naslednike u nedelju sat vremena ranije, u 18 časova, ispred zapadne tribine stadiona „Rajko Mitić“ kod Red Star šopa, i pokušaju da se izbore za mesto na Zvezdinom kampu.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda foto: Starsport©

Termin održavanja kampa je od 8. do 13. jula u Beogradu. Na zapadu kod zvanične klupske prodavnice bićete u prilici da popunite svoju prognozu i tako budete jedan od učesnika nagradne igre. Pobednik koji tačno ili najpribližnije pogodi strelca i minut, biće proglašen na istom mestu ubrzo po završetku utakmice. Protiv Proletera ćemo izabrati prvog od pet dobitnika koje čeka besplatno učešće na Zvezdinom kampu, a ostali će biti izabrani na utakmicama koje Zvezda bude igrala na marakani do kraja sezone izuzev potencijalnog večitog derbija.

Stadion Crvene zvezde
Stadion Crvene zvezde foto: Nebojša Mandić

Podsetimo, FK Crvena zvezda ove godine organizuje dečiji kamp "Ostvari svoje snove - postani Zvezdina zvezda" i broj mesta je ograničen. Prijave za kamp vrše se na klupskom sajtu na linku koji vas čeka - ovde, a pored Beograda biće organizovan još u Beču, Moskvi, Kanadi, Termama Čatež i Čikagu. Kamp je namenjen deci uzrasta od 8 do 16 godina, a prvi put će za one od 12 do 16 godina biti organizovan prema pozicijama u timu, gde će se specifičnim merama obučavati igrači za tačno određene pozicije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.