RADNIČKI DOBIJA NOVI STADION: Ovako će uskoro izgledati Čair!
Stadion Radničkog, popularni Čair, Foto: Filip Plavčić

rekonstrukcija

RADNIČKI DOBIJA NOVI STADION: Ovako će uskoro izgledati Čair!

Gradski stadion u Nišu dobiće i novu tartan stazu na kojoj će raditi niški atletičari, stadion na kome trenutno nastupa Radnički biće u potpunosti pokriven...

Objavljeno:

Niški Radnički ove sezone beleži odlične rezultate, ali njih ne prati i adekvatna infrastruktura. To će se po svemu sudeći uskoro se promeniti, jer je Skupština grada Niša usvojila predlog o rekonstrukciji stadiona Čair.

Pored konačnog završetka zapadne tribine stadiona Čair, radiće se i na ostale tri tribine koje su izgrađene 2011. godine, a koje su usled nezavršetka radova drastično lošem stanju.

Gradski stadion u Nišu dobiće i novu tartan stazu na kojoj će raditi niški atletičari, stadion na kome trenutno nastupa Radnički biće u potpunosti pokriven.

Ipak, ono što je predstavljalo najveći kamen spoticanja za niškog superligaša jeste teren, u okviru ovih radova, doći će do promene travnate podloge, uvođenja drenaže i grijača terena, te će stadion Radničkog u potpunosti ispunjavati sve uslove za takmičenja pod UEFA okriljem, a takođe će na njemu moći da se igraju i utakmice reprezentacije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.