PROPAO TRANSFER BIVŠEG FUDBALERA CRVENE ZVEZDE: Za sve su krive dugačije vremenske zone!
Evandro Gobel ostaće u Halu do juna, Foto: Printscreen/Youtube

LUDO

PROPAO TRANSFER BIVŠEG FUDBALERA CRVENE ZVEZDE: Za sve su krive dugačije vremenske zone!

Dogovor je postignut u sredu oko 18 časova

Objavljeno:

Nekadašnji vezista Crvene zvezde Evandro Gobel zamalo je postao igrač brazilskog Santosa.

Transfer je propao zbog vremenskih ograničenja poslednjeg dana prelaznog roka za međunarodne transfere u Brazilu. Prema pisanju "Gazete Esportive" dogovor je postignut u sredu oko 18 časova, ali zbog vremenske razlike u odnosu na Englesku (plus četiri sata) nije bilo dovoljno vremena da se sve privede kraju.

Vezni fudbaler je prihvatio platu od 46.000 evra mesečno, uz bonus od 80.000, dok bi komisiji koja je završavala transfer pripadalo 46.000 evra.

- Problem je bio trenutak u kompletnoj operaciji koji je zahtevao mnogo posla - rekao je Žoze Karlos Peres, predsednik Santosa.

Ugovor sa Halom Evandru ističe u junu ove godine, kada će moći d apotraži drugi klub. Sada je propustio priliku da se u idealnom trenutku vrati u svoju domovinu. Karijeru je započeo u Atletiko Paranenseu, iz kojeg je išao na pozajmice u Gojas, Palemiras, Atletiko Mineiro i Vitoriju. Za Crvenu zvezdu je nastupao u sezoni 2011/2012, a kasnije je igrao za Estoril i Porto. U Hal stigao u januaru 2017. godine za obeštećenje od 2.500.000 evra i potpisao ugovor na dve i po godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.