BUDŽET PARTIZANA BODE OČI: Da smo mi imali toliko novca napravili bismo BUM kakav u Srbiji do sada nije viđen!
Milorad Vučelić, Foto: Starsport©

oni su morali da se 'skrpe'

BUDŽET PARTIZANA BODE OČI: Da smo mi imali toliko novca napravili bismo BUM kakav u Srbiji do sada nije viđen!

Smatra Ivica Tončev

Objavljeno:

Prvi čovek niškog Radničkog IvicaTončev u razgovoru za Sportski žurnal komentarisao je budžet Partizana za ovu sezonu.

Nišlije igraju sezonu iz snova, dok se crno-beli u veoma lošem stanju pošto se nalaze na četvrtoj poziciji Superlige Srbije.

- Razlike su ogromne, to je činjenica, ali tek kada se izgovaraju neke numeričke vrednosti one se ustvari i vide u pravom smislu.

Evo kako: Partizan je, da uzmemo klub iz Humske za primer, raspolagao pred ovu sezonu sa 12 miliona evra za mečeve na domaćoj sceni, i još tri na međunarodnoj. Radnički je mogao da 'skrpi' i da računa samo na oko 1,2 miliona evra - rekao je Tončev i dodao:

- A u isto vreme morali smo da isplaćujemo dugovanja iz prošlosti, po odluka saveza, ili izvršnim sudskim rešenjima!? Da li je uopšte potrebno bilo šta objašnjavati ako kažem da smo samo u prošloj i prvih meseci ove godine isplatili skoro milion evra duga, zbog tužbi? Sve je jasno.

Ivica Tončev
Ivica Tončevfoto: Printscreen

Da je imao budžet kao što su imali rukovodioci Partizana, Tončev smatra da bi napravio nešto što do sada nije viđeno u srpskom fudbalu.

''Iskren da budem, da sam ja sa saradnicima, u rukovodstvu Radničkog, imao na primer polovinu od budžeta Partizana mi bi smo napravili bum kakav u srpskom fudbalu do sada nije viđen. Ali, uspeli smo, to nam se mora priznati i sa mnogo manje novca, da postignemo dosta toga i da stvorimo osnov da finiš sezone obeležimo najvećim uspesima u istoriji Radničkog i fudbala ovog dela Srbije - zaključio je Tončev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.