MESI GA JE PITAO DA RAZMENE DRESOVE: Od tada dobija najgnusnije pretnje i uvrede, prolazi kroz pakao!
Adrian Pedrosa i Lionel Mesi, Foto: Printscreen/Youtube

SALVE UVREDA

MESI GA JE PITAO DA RAZMENE DRESOVE: Od tada dobija najgnusnije pretnje i uvrede, prolazi kroz pakao!

Na kraju je morao da se oglasi na Tviteru i objasni celu situaciju

Objavljeno:

Mladi odbrambeni fudbaler Espanjola Adrian Pedrosa (20) na udaru je svojih navijača.

Razlog je "čin izdaje" pošto je posle utakmice sa gradskim rivalom Barselonom (pobedila je Blaugrana sa 2:0) razmenio dres sa najvećom zvezdom omraženog protivnika Lionelom Mesijem.

Mladi defanzivac prolazi kroz pakao, jer je dobio užasne pretnje i osude na društvenim mrežama. Navijači ga nazivaju "izdajicom", "judom" i "odvratnim psetom".

Pritisak na mladog levog beka je bio toliki da je na kraju morao da se oglasi na Tviteru i objasni celu situaciju zbog koje se našao u problemu.

- Želim javno da se izvinim zbog onoga što se dogodilo u poslednjih nekoliko sati. Najbolji igrač na svetu mi je tražio dres i nisam mogao da mu kažem ne. To je nešto što nikad neću zaboraviti, najbolji trenutak u mojoj karijeri. Svakako se izvinjavam navijačima Espanjola, nije mi bila namera da im povredim osećanja - rekao je Pedrosa i sve iznenadio rečima da je njega Mesi zamolio za dres.

Ostaje pitanje da li će pokajničke reči mladog beka ublažiti bes navijača pošto ima i onih koji više ne žele da ga vide u dresu Espanjola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.