IDI U REPUBLIKU SRPSKU, MAJMUNE JEDAN: Šovinistički skandali na utakmici u Hrvatskoj! Umalo da budu linčovani!
Fudbalska lopta/Ilustracija, Foto: EPA/Carlos Diaz

SRAMOTNO

IDI U REPUBLIKU SRPSKU, MAJMUNE JEDAN: Šovinistički skandali na utakmici u Hrvatskoj! Umalo da budu linčovani!

Delegat Ante Vuković napisao je veoma interesantan izveštaj o organizaciji i događajima na toj utakmici, kao i uvredama koje su prštale na sve strane

Objavljeno: 17:21h

Prema pisanju Fejsbuk stranice "3. HNL Jug" koja prati niželigaški fudbal u Hrvatskoj, bilo je zanimljivo u Prvoj županijskoj fudbalskoj ligi.

U meču 18. kola tog ranga takmičenja sastali su se NK Postir Sardi i NK Mladost Proložac koja je završena bez pobednika - 2:2 i to posle vođstva domaćih od 2:0 na poluvremenu.

Delegat Ante Vuković napisao je veoma interesantan izveštaj o organizaciji i događajima na toj utakmici, kao i uvredama koje su prštale na sve strane.

- Organizacija utakmice prema propozicijama za ovaj rang takmičenja. Sportske iskaznice obe ekipe, kao i licence oba trenera, uredne. Postignuti golovi regularni. Opomene opravdano dodeljene, kao i isključenja. U 5. minutu teško se povredio domaći igrač Joško Radošević (pukla ključna kost). Prekid je trajao pet minuta. U 66. minutu udaren je u levo uvo drugi pomoćni sudija iz publike s nekim predmetom, a povreda nije vidljiva. Nakon prekida u trajanju od osam minuta, pošto se pomoćni sudija nije osećao spremnim da može da nastaviti utakmicu, njegovu dužnost preuzeo je četvrti sudija u 52. minuti. Opravdano je isključen gostujući trener Ante Knezović koji je demonstrativno ušao u igralište, bacio jaknu na travnjak i vređao glavnog sudiju (j*bemti Isusa i Gospu) nakon čega je otišao u publiku. U 98. minutu isključen je domaći trener Nenad Bilić zbog vređanja delegata (đubre jedno) i drugog pomoćnog sudije (što te nije ubilo to što te pogodilo). Posle utakmice u službenim prostorijama obratio se delegatu s riječima: Pođi u Republiku Srpsku majmune jedan. U 89. minutu zbog druge javne opomene opravdano je isključen gostujući igrač Mate Grabovac. Utakmica je uredno prijavljena PP Brač i nisu primećeni celu utakmicu da su bili iti minut nazočni. Doček i ispraćaj gostiju korektan. O suđenju sledi izveštaj. CD će se dostaviti u utorak u Savez - napisano je u izveštaju delegata.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.