KRSTAJIĆ PODNEO OSTAVKU: Srbija traži novog selektora!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

KO SME NA VRUĆU STOLICU?

KRSTAJIĆ PODNEO OSTAVKU: Srbija traži novog selektora!

Da li ovo znači i povratak Luke Milivojevića?

Objavljeno:

Mladen Krstajić više nije selektor Srbije. Tako smo saznali ovog ponedeljka iz izvora bliskih bivšem fudbaleru Verdera, Šalkea i Partizana.

Navodno, on više nije mogao da se nosi sa pritiskom koji nosi selektorska stolica, a možda je najviše na ovakvu odluku uticao uticaj medija, koji su mu retko bili blagonakloni.

Posebno je šokantan momenat u kome se ovo desilo, s obzirom na to da je Srbija osvojila grupu u Ligi nacija, obezbedila baraž za EURO, a u poslednja dva meča, protiv Nemačke (prijateljska) i Portugala (kvalifikacije za EURO) remizirala rezultatom 1:1 iako je u oba imala prednost.

Slavoljub Muslin i Slaviša Kokeza
Slavoljub Muslin i Slaviša Kokeza foto: Dado Đilas

Orlovi kreću u potragu za novim selektorom, a spekuliše se, bar kako navode iz izvora bliskih FSS, da je moguć povratak Slavoljuba Muslina, čoveka koji je odveo Srbiju na Mundijal u Rusiji pre nego što je smenjen. Takođe, priča se o Zoranu Bati Mirkoviću, koji je pre nekoliko nedelja podneo ostavku u Partizanu, ali i o uvek aktuelnom Aleksandru Stanojeviću.

Ova vest je izmišljena! Razlog? Danas je 1. april, svetski dan šale i pošalice! Oprostićete nam, naravno, na ovoj prvoaprilskoj šali, zadatak nam je bio da vas malo razveselimo u ovom danu koji bi trebalo da nas podseti koliko je humor bitan u životima svih nas. Nadamo se da smo uspeli!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.