LIVERPUL NE DA TITULU: Čudo u 90. minutu za prvo mesto i pobedu nad Totenhemom!
Slavlje Čelsija, Foto: EPA

31. kolo premijer lige

LIVERPUL NE DA TITULU: Čudo u 90. minutu za prvo mesto i pobedu nad Totenhemom!

Bilo je burno u Kardifu ovog popodneva

Objavljeno:

Ne može drugačije da se opiše ono što se dogodilo na Enfildu u meču Liverpula i Totenhema osim kao čudo! Izabranici Jirgena Klopa su došli do pobede nad Sparsima u 90. minutu nakon autogola Aldervajrelda.

Posle ovog trijmufa Redsi se nalaze na prvom mestu Premijer lige, s tim što ima utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Mančester Siti.

Počelo je idealno za Redse - već u 16. minutu Bobi Firmino je znalački iskoristio sjajnu asistenciju Robertsona, kome je ovo deveto proigravanje u sezoni.

Uzvratio je Totenhem u 70. minutu preko Lukasa, ali se onda dogodio 90. minut. Posle dobrog centaršuta mladog Arnolda Salah je šutirao glavom nedovoljno dobro, ali je lopta došla do Tobija Aldervajrelda, koji se spetljao i nekako loptu sproveo u svoju mrežu.

Fudbaleri Čelsija pobedili su Kardif u gostima 2:1 (0:0) u prvom nedeljnom meču 31. kola Premijer lige.

Kamarasa je doveo Kardif u vođstvo u 46. minutu, Aspilikueta je u 84. iz čistog ofsajda izjednačio, da bi trjumf doneo Loftus-Čik u 91. minutu.

Čelsi je šesti na tabeli sa 60 bodova, jednim manje od Mančester junajteda. Arsenal ima 60, Totenhem 61 bod, a ta dva tima imaju meč manje.

Kardif je 18. na tabeli sa 28 bodova, pet manje i meč manje od Burnlija

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.