LEGENDA LIVERPULA REVOLTIRANA: Stiven Džerard žestoko udario na Hrvate!
Stiven Džerard, Foto: AP

nije zadovoljan

LEGENDA LIVERPULA REVOLTIRANA: Stiven Džerard žestoko udario na Hrvate!

- To ćete morati da pitate njega. Moraćete da pitate njega ili Hrvatsku. Mi plaćamo igrače, tako da kada se povrede trebalo bi da se prvim sledećim letom vrate u klub - rekao je Stivi Dži

Objavljeno:

Legendarni fudbaler Liverpula, Stiven Džerard, a sada trener Rendžersa kritikovao je FS Hrvatske.

Naime, Džerard je revoltiran ponašanjem FS Hrvatske zbog načina na koji su reagovali nakon što se povredio defanzivac Rendžersa Borna Barišić.

Trener Rendžersa je tako ostao bez standardnog člana prve postave pred važan meč

- Bićemo bez Barišića, što je razočaravajuće jer bi on trebalo da je spreman. To je barem moje mišljenje. Hrvatska je trebalo da ga pošalje (u klub) odmah nakon povrede. Mislim da je trebalo odmah da se vrati. On nam se, iz nekog razloga, vratio tek sa par dana zakašnjenja - kazao je Džerard.

foto: EPA

Džerard nije znao da kaže zašto se Barišić nije vratio u klub na preglede i lečenje momentalno posle dobijanja povrede.

- To ćete morati da pitate njega. Moraćete da pitate njega ili Hrvatsku. Mi plaćamo igrače, tako da kada se povrede trebalo bi da se prvim sledećim letom vrate u klub. Reprezentacije moraju da preuzmu tu odgovornost - rekao je bio Džerard i dodao:

- Da sam ja reprezentativni trener i da se neko povredi, odmah bi ga, iz poštovanja prema klubu, vratio u isti. Naše medicinsko osoblje bi trebalo to odmah da preuzme. Promenićemo pravila za sve naše igrače od leta. Ako se povredite dok ste sa reprezentacijom odmah ćete se vratiti. Ako to ne uradite, otvorićete nam mogućnost da vas kaznimo - zaključio je trener Rendžersa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.